Koordinator och ledningsstöd

Är du engagerad i vad som sker i din omgivning och trivs i en pulserande miljö? Har du god förmåga att agera utifrån eget initiativ, självständigt planera ditt arbete och genomförande? Just nu söker vi en Koordinator till Forefront Consultings affärsområde Business Solution. I denna roll har du en central position i organisationen och du hanterar dagligen frågor som rör affärsområdet.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Juni 27 - 2018

Beskrivning

 

Tjänsten är inom Forefronts största affärsområde med bas i Stockholm, samt kontor i Uppsala, Linköping, Halmstad och Åre. Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad och administrativ roll där du primärt stöttar affärsområdesledningen.

 

Rollen innebär följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du prestigelös och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är varm med nära till skratt och hög energi som smittar av sig. Det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang då du kommer att vara en viktig kulturambassadör inom företaget och affärsområdet.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Koordinator och ledningsstöd

B