Konsult inom IT Sourcing

Brinner du för inköp av IT och vill vara med att utveckla vårt erbjudande inom IT Sourcing? Nu söker vi fler konsulter med spetskompetens inom inköp med fokus på IT.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

Januari 31 - 2018

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Transformation där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar. På affärsområdet är vi ca 50 konsulter. Du kommer att ingå i enheten IT Management som i dagsläget består av ca 15 medarbetare. I takt med en allt större efterfrågan från våra kunder att få hjälp med inköp av IT-system ser vi ett behov av att ytterligare förstärka gruppen inom IT Sourcing. 

På Forefront erbjuds du en varierad roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett bolag med starka värderingar, hög tillväxt och ett holistiskt erbjudande kring digital transformation. 


Exempel på arbetsuppgifter hos våra kunder;


Vi söker dig som


Det är meriterande om du har

 

Som person är du driven och nyfiken på vad som händer i omvärlden för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder att transformeras utifrån just deras behov. Du sätter alltid kundens intresse främst och är duktig på att hantera olika intressenters behov. Du är en van riskhanterare och har en kommersiell förståelse i kombination med ett genuint teknikintresse. Du är resultat- och affärsorienterad och med en stark initiativkraft driver du och genomför förhandlingar och upphandlingar. 

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss både ute hos kund och inne på kontoret. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett bolag med ett kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans. 

 

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! 

 

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta Anna Gestblom Bottner, anna.gestblom-bottner@ffcg.se eller 072-242 49 49

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Konsult inom Strategic sourcing