Konsult inom Strategic sourcing

Brinner du för sourcing-strategier och vill fortsätta utveckla vårt erbjudande inom IT-management? Nu söker vi fler konsulter med spetskompetens inom strategisk sourcing.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

Januari 31 - 2018

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Transformation där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar. På affärsområdet är vi ca 50 managementkonsulter och vi som brinner för IT-management närmar oss 20 personer. Hos oss erbjuds du en varierad roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett bolag med starka värderingar, hög tillväxt och ett holistiskt erbjudande kring digital transformation. 


Exempel på arbetsuppgifter;


Vi söker dig som


Det är meriterande om du har

 

Som person är du driven och nyfiken på vad som händer i omvärlden för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder att transformeras utifrån just deras behov. Du är resultat- och affärsorienterad och med en stark initiativkraft driver du och genomför förhandlingar och upphandlingar. För mer seniora konsulter tror vi dessutom att du har förmåga att bidra till att skapa affärer samt bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning.

 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Konsult inom Strategic sourcing