Konsult inom Google Cloud Platform

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Är du Arkitekt, Data Engineer, Data Scientist eller jobbar du med CRM? Vill du dessutom jobba med GCP – Google Cloud Platform? I så fall kan du vara den vi söker och vår nästa Frontier!

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

Juli 15 - 2019

Beskrivning

Forefront satsar stort inom AI, Business Intelligence och CRM. Vi arbetar med flertalet verktyg och plattformar och är sedan årsskiftet  även partners med Google. Flertalet kunduppdrag är igång på plattformen och ännu fler står på tur efter sommaren. Vi behöver därför utöka vår kompetens med konsulter som vill vara med och leverera lösningar inom den senaste tekniken.

 

I rollen som GCP-konsult kommer du att få arbeta med att ta fram nyskapande lösningar inom områden som avancerad data-, bild- och textanalys samt kundanalyser, tillsammans med våra kunder . 

Vi söker dig som har

Det är meriterande om du har


Som person är du självgående, driftig och arbetar proaktivt. Du är lyhörd för kundens behov och kan förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Du vill vara med från början i kunddialogen och trivs när du har eget ansvar genom hela leveransen. Vi värdesätter kreativitet, förmågan att se möjligheter samt att du har lätt för att samarbeta.

 

Du är serviceinriktad, kommunikativ och förtroendeingivande – trivs och drivs av ditt arbete och de kontakter som det ger. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är van att dokumentera dina lösningar.

Vi erbjuder dig

På Forefront prioriteras din utveckling och du kommer få goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattare. På det öppna huvudkontoret som ligger i hjärtat av Stockholm finns gott om härliga kollegor med varierande spetskompetenser som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. 

 

Hos oss tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang. Du kommer vara en del av vårt affärsområde Business Application som är en spännande enhet specialiserad på AI, prediktiv analys och maskininlärning, Business Intelligence och CRM.

 

Google är en plattform där vi satsar stort, har ett bra renommé och ser en ljus framtid – alltså ett område där dina kompetenser kommer passa perfekt. Har du frågor kring tjänsten kontakta Camilla Arenhäll, camilla.arenhall@ffcg.se

Konsult inom Google Cloud Platform