Kafka-specialist

Mobil konnektivitet och säker autentisering driver nya digitala affärsmodeller. Söker du exempelvis ett nytt elavtal, nytt lån eller skydd från bedrägerier så är exakt rätt erbjudande vid exakt rätt tidpunkt en avgörande konkurrensfördel. På Forefront hjälper vi företag att stärka sin konkurrenskraft genom att bygga och utveckla kontextmedvetna och AI-assisterade realtidstjänster.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

November 6 - 2018

Fram till nu har hindret för realtidstjänster och eventströmmar varit snabb och kostnadseffektiv tillgång till pålitligt data men tack vare Kafka och den typen av plattformar har en ny era av integration skapats. Eventströmmar implementerade på Kafka låser upp förmågan att automatisera och accelerera tjänster som tidigare krävt manuell handläggning, tidskrävande batch-körningar eller utveckling av komplexa integrationstjänster.


Det är annorlunda att vara konsult hos oss, annorlunda på ett bra sätt. Vi rör oss hela tiden framåt i teknikutvecklingen och vi jobbar alltid med fokus på team såväl internt som hos kund. Just nu driver vi förutom Kafka innovation inom Kubernetes, TensorFlow, DevOps automation och Javascript-ramverk.


Våra kunder finns företrädesvis inom Bank och Finans, Gaming, Retail och Industri. Våra partners väljer vi med omsorg för att driva nära, värdeskapande samarbeten. Idag arbetar vi till exempel med RedHat, Google, Microsoft och Confluent.

 

Rollen

Tycker du att Kafka, och liknande plattformar, är intressant och vill jobba mer med den tekniken, så kan vi erbjuda det. Hos oss får du jobba ihop med engagerade lagspelare för att driva utvecklingen av plattformens användningsområden framåt både i våra egna labbmiljöer och ute hos kund.


På Forefront samlas våra utvecklare, arkitekter och infrastrukturspecialister i innovationsteam för att driva sin egen och våra kunders utveckling in i framtiden, inom verktyg och tekniker som vi ser stor potential i. Vi är som sagt partner med Confluent och har ett fokus på att ihop med dem fortsätta vara "thought leader" när det gäller Kafka och utveckling av eventströmmar.


Vi förväntar oss att du brinner för probemlösning, trivs med agila utvecklingsprinciper och att du har stor nyfikenhet att lära dig nya saker. Välkommen till Forefront!


Du är duktig på:

Du vill utvecklas inom och fortsätta jobba med:

 

Hör gärna av dig till Filip von Krusenstierna om du är intresserad eller har någon fråga!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Kafka-specialist

B