Kafka-specialist

Mobil konnektivitet och säker autentisering driver nya digitala affärsmodeller. Rätt erbjudande vid rätt tidpunkt är en avgörande konkurrensfördel när nya digitala kundbeteenden växer fram och kraven på personalisering ökar. På Forefront hjälper vi företag att stärka sin konkurrenskraft genom att bygga och utveckla kontextmedvetna och AI-assisterade realtidstjänster.

Ort:

Stockholm, Malmö

Område:

Teknik

Publicerat:

November 6 - 2018

Tack vare Kafka och liknande plattformar har en ny era av integration skapats där realtidstjänster och eventströmmar nu är en snabb och kostnadseffektiv tillgång till pålitlig data. Eventströmmar implementerade på Kafka låser upp förmågan att automatisera och accelerera tjänster som tidigare krävt manuell handläggning, tidskrävande batch-körningar eller utveckling av komplexa integrationstjänster.

 

Det är annorlunda att vara konsult hos oss, annorlunda på ett bra sätt. Vi rör oss hela tiden framåt i teknikutvecklingen och vi arbetar alltid med fokus på team såväl internt som hos kund. Vi arbetar agilt och med full transparens i både våra kunduppdrag och vår interna kompetensutveckling. Just nu driver vi förutom Kafka innovation inom Kubernetes, TensorFlow, DevOps automation och Javascript-ramverk.

 

Våra kunder finns företrädesvis inom Bank och Finans, Gaming, Retail och Industri. Våra partners väljer vi med omsorg för att driva nära, värdeskapande samarbeten. Idag arbetar vi till exempel med RedHat, Google, Microsoft och Confluent.

 

Rollen

Som Kafka-specialist hos oss på Forefront erbjuder vi dig att få arbeta med och utveckla ditt intresse för Kafka och liknande plattformar för eventströmning. Hos oss får du arbeta ihop med engagerade lagspelare för att driva utvecklingen av plattformens användningsområden framåt både i våra egna labbmiljöer och ute hos kund 

 

På Forefront samlas våra utvecklare, arkitekter och infrastrukturspecialister i innovationsteam för att driva sin egen och våra kunders utveckling in i framtiden, inom plattformar, produkter och tekniker som vi ser stor potential i. Som partner till Confluent samarbetar vi med dem för att fortsätta vårt fokus på att vara "thought leader" när det gäller Kafka och utveckling av eventströmmar.

 

Vi förväntar oss att du gillar och är duktig på problemlösning, vill arbeta med agila processer samt att du vill lära dig nya saker för att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Om du delar vår passion för innovation och teamwork, låt oss ta en fika och diskutera hur vi kan göra en kul resa tillsammans. Välkommen till Forefront!

 

Du är duktig på:


Du vill utvecklas inom och fortsätta arbeta med:

 

Vill du veta mer om rollen eller hur det är att arbeta på Forefront?

Stockholm: Erik Forslid, erik.forslid@ffcg.se

Malmö: Amalia Averkiou, amalia.averkiou@ffcg.se

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Kafka-specialist