Junior konsult inom digital strategi & transformation

Nu söker vi fler konsulter med några års relevant erfarenhet som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan på både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, har ett par års konsulterfarenhet sedan tidigare och ett tydligt digitalt DNA. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma vidare och ta nästa steg i din utveckling på ett entreprenöriellt bolag med hög tillväxt och högt i tak.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Maj 10 - 2017

Beskrivning

Du kommer ingå i vårt affärsområde Business Transformation där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar i ljuset av digitaliseringen. Vi erbjuder en varierad roll med stor möjlighet att göra avtryck och utvecklas i ett team bestående av ca 20 konsulter med fokus på digital ledning, styrning och strategi - i ett bolag med starka värderingar, hög tillväxt och ett holistiskt erbjudande kring digital transformation.

 

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har

 

Som person är du driven och nyfiken och har en vilja att ta dig själv till nästa nivå. Du bidrar med såväl affärs- som marknadsperspektiv, har en god förståelse för de möjligheter som tekniken ger och håller dig uppdaterad på aktuella trender med en tydlig idé om vilken påverkan de kommer ha på företag och konsumenter av imorgon. Du har även erfarenhet av att omsätta dessa trender och skeenden till agerbara insikter och strategier samt att leda införandet på olika nivåer i organisationer.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 260 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan