Junior .NET-utvecklare

Vill du också lära dig, och bli bättre på, hantverket bakom systemutveckling? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler utvecklare som är i början av sin karriär och har börjat förstå nyttan med t.ex. TDD och Clean Code.

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

Februari 27 - 2018

Beskrivning

.NET-utvecklare inom vårt affärsområde Business Solution erbjuds spännande uppdrag där du får arbeta med ovan nämnda komponenter. Tillsammans med ett modernt utvecklarteam kommer du arbeta med de senaste teknikerna.

 

I vårt team finns möjlighet att vara med och påverka samtidigt som du utvecklas med likasinnade kollegor. Hos oss blir du en del av ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer och dela med sig av erfarenheter.

 

Det är av stor vikt att du trivs med ett agilt arbetssätt, har kännedom om Continuous Integration och Continuous Delivery och vill lära dig mer om detta. Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma. Vi erbjuder dig spännande uppdrag och vi har ett starkt fokus på att bygga agila och innovativa team där du blir en viktig spelare i laget. Om du är öppen, nyfiken och vill lära dig nytt så tror vi att du kommer att trivas mycket bra hos oss.

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du en teamplayer, driven och villig att hela tiden ligga i framkant när det kommer till nya tekniker.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Junior .NET-utvecklare