Javautvecklare

Vill du arbeta med agil systemutveckling och, tillsammans med kollegor, nå målet att bli thought leaders inom området? Motiveras du också av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 22 - 2016

Beskrivning

Nu söker vi fler engagerade Javautvecklare med passion för innovation till vårt agila utvecklingsteam, oavsett om du är junior eller senior. Vi tror att framtiden handlar om automatisering, skalbara arkitekturer, elastisk infrastruktur och stadigt växande inslag av öppna programvaror. Intresse för teknik och teknikens användningsområden samt solid javautvecklingskompetens är självklara kompetenser du behöver ha med dig i denna roll.

 

Javautvecklare inom vårt affärsområde Business Solution arbetar tillsammans med drivna kollegor som kan ta sig an flera olika roller i agila utvecklingsteam. Med ett tekniskt och socialt intresse utbyter teamet insikter i en kultur med hög transparens.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du driven, nyfiken och har en passion för teknik och utveckling! 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Javautvecklare

B