IT-supporttekniker

Forefront Consulting växer och nu utökar vi den interna IT-enheten med en driven och serviceinriktad IT-supporttekniker. Om du är i början av din karriär och vill arbeta och utvecklas i en fartfylld och spännande organisation kan du vara den vi söker!

Plats:

Stockholm

Publicerat:

September 17 - 2018

Beskrivning

Som IT-supporttekniker blir du en viktig del av det team som ansvarar för att leverera IT och telefoni till hela organisationen. Vårt mål är att alltid leverera förstklassig service vilket innefattar mycket kontakt med våra medarbetare. Rollen kombinerar rena supportfrågor med mer administrativa uppgifter kopplat till IT och telefoni. Du kommer även hantera kontakten med externa partners samt vara med och utveckla och underhålla supporten internt. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer få mycket eget ansvar. Tjänsten startar omgående på heltid och är placerad i moderna lokaler i centrala Stockholm. 

 

Vi gillar om du

 

Som person är du serviceinriktad och gillar att interagera med människor. Du är engagerad, vill lära dig nya saker och är en grym problemlösare. Samtidigt fixar du att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter under de perioder arbetstempot stiger. Du gillar att tillhöra ett team men har inga problem att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

IT-supporttekniker

B