Integrations-/lösningsarkitekt

Vi söker dig som har en bred kompetens inom systemintegration. Du har en passion för och vill utvecklas som lösningsarkitekt. Du har förmågan att arbeta med människor och förstår både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar. Du förstår arkitektens roll i en agil värld. Nu söker vi fler lösningsarkitekter med systemintegration som spetskompetens. Är du dessutom resultatorienterad och trivs i ett ständigt framåtsträvande team, då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

September 24 - 2018

Beskrivning

Som lösningsarkitekt tillhör du affärsenheten Lösningsarkitektur som i nuläget består av cirka 17 lösningsarkitekter. Vi hjälper våra kunder med att genomföra deras viktigaste transformationer. Vårt starka avtryck hos våra kunder grundar sig i passion och ett ansvarstagande för lösningar, från behov till uppnådd effekt. Hos oss får du ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter, samt vidareutvecklas i din roll som integrations- och lösningsarkitekt.  

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du trygg och förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Integration-/lösningsarkitekt