Integrations-/lösningsarkitekt

Brinner du för att generera lösningar av hög kvalitet och har en bred kompetens inom systemintegration? Förstår du både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar och vill tillhöra ett kompetent och framåtsträvande team? Just nu söker vi fler lösningsarkitekter med systemintegration som spetskompetens.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Januari 19 - 2018

Beskrivning

Som lösningsarkitekt tillhör du affärsenheten Lösningsarkitektur som i nuläget består av ca 14 lösningsarkitekter. Vi hjälper våra kunder med att ta sig an dagens samt morgondagens utmaningar, samt genomföra deras viktigaste digitala transformationer. Vårt starka avtryck hos våra kunder grundar sig i passion och ett ansvarstagande för lösningar, från behov till uppnådd effekt. Hos oss får du ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter, samt vidareutvecklas i din roll som lösningsarkitekt.  

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 


Som person är du trygg och förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

 

 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B