HR- och Rekryteringskonsult

Forefront Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag inom IT och management där innovation, digitalisering och framåtanda är i fokus. Brinner du för rekrytering/HR-frågor och att arbeta med människor, kan den här rollen vara något för dig! Vi är i en fortsatt expansiv fas och vi söker nu ytterligare en medarbetare att utöka vårt härliga HR-team med.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Januari 16 - 2018

Beskrivning

Du kommer att tillhöra ett team bestående av fyra kollegor som ansvarar för att koordinera, driva och följa upp verksamhetens rekryteringsprocesser. Du kommer primärt att rekrytera och stötta chefer i rekrytering mot två av våra större affärsområden, Business Transformation och Business Design. Exempel på roller är: managementkonsulter, projektledare, verksamhets- och lösningsarkitekter. Hos oss får du en central roll i arbetet att driva rekryteringen och vår fortsatta tillväxt framåt, samtidigt som du tillsammans med teamet utvecklar våra övergripande processer och strategier kopplat till rekrytering och HR.

 

Exempel på arbetsuppgifter

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

 

Som person är du positiv, driven och trivs i en dynamisk miljö med periodvis högt tempo. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att agera utifrån eget initiativ, självständigt planera ditt arbete samt tar ansvar för utförande och tidplan. För rätt person innebär den här rollen stora möjligheter att påverka sin egen samt verksamhetens utveckling!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B