Frontend-utvecklare

Vi är ett konsultbolag i ständig tillväxt och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare. Vi letar ständigt efter duktiga utvecklare och självklart är rätt kompetens viktigt men att du har eget driv, passion för det du gör och en önskan om att vi växer tillsammans över tid minst lika viktigt.

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

Augusti 26 - 2019

Du kommer att tillhöra vårt webbteam med gedigen kompetens inom backend, frontend-och UX-design. Med vår breda kompetens hjälper vi våra kunder med helheten och fokus ligger på teamleveranser där vi arbetar tvärfunktionellt över hela Forefront. Att vi idag har samarbeten med företag som exempelvis King, Bonava, Xylem, Trygghetsrådet och Länsförsäkringar är något vi är jättestolta över.

Vem vi söker?

Vi söker framförallt dig med erfarenhet ifrån frontend-utveckling och som nu vill fokusera på din egen vidareutveckling framåt. Du behärskar HTML, CSS och JavaScript till fullo, gillar att jobba i tvärfunktionella team och har erfarenhet ifrån agila arbetssätt.

I övrigt tror vi att du har färdigheter inom ett eller flera av dessa områden:

Vad kan vi erbjuda dig?

Hur beskriver vi i ord det som sitter i väggarna och som vi alla känner som arbetar på Forefront? Men, vi tror att du kommer att trivas här om du värdesätter följande: 

Om du tycker att detta låter intressant ser vi fram mot en fortsatt dialog.

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta: helena.malmqvist@ffcg.se

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Frontend-utvecklare med erfarenhet