Frontend-utvecklare

Har du erfarenhet av frontend-utveckling? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

Maj 5 - 2017

Beskrivning

Som frontend-utvecklare inom vårt affärsområde Business Experience blir du en del av ett kompetent, innovativt och drivande team. Vi arbetar med flera olika tekniker för att lösa kundens utmaningar på bästa sätt. Många av våra lösningar tas fram med tekniker som till exempel React eller Angular och är oftast kopplade mot CMS:er. Här finns många erfarna kollegor nära till hands som gärna bollar idéer med dig samt diskuterar tekniska lösningar. Fokus ligger på extern webb, intranät samt e-handel.

 

Vi tar oss an många spännande frontend-projekt hos en rad olika kunder. Teamen formas och består ofta av både utvecklare, UX/designers och kundens deltagare. Vi arbetar i workshops från start till mål, så att du som utvecklare är med från början - detta är unikt för oss. Vårt arbetssätt är agilt och i framtidens framkant, med en ambition och utgångspunkt att du får prova någon ny teknik i varje uppdrag. Vi anpassar oss givetvis efter kundens behov och förutsättningar för att nå så bra effekt som möjligt, här handlar det om att skapa mervärde långt utöver en standardlösning.

 

I den här rollen är du med och påverkar samtidigt som du utvecklas med likasinnade och kompetenta kollegor. Hos oss utvecklas du löpande inom de senaste teknikerna i och med vårt starka fokus på kunskapsdelning och kompetensutveckling. Genom regelbundna aktiviteter så som Hackatons, Open Coding Dojos och seminarier som utgår från dagens tekniska trender och utmaningar, finns goda förutsättningar till teknisk förkovring och djupdykning.

 

Vi söker dig som  

 

Det är meriterande om du har 

 

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken.

 

 

 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Frontend-utvecklare