Förvaltningsansvarig

Har du erfarenhet av förvaltning av IT-system/lösningar och av att arbeta som projektledare? Vill du arbeta i ett expansivt och framåtlutat företag som satsar på åtagandeaffärer? I rollen som förvaltningsansvarig hos oss på Forefront får du möjlighet att fortsätta utveckla vårt förvaltningserbjudande.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

April 6 - 2017

Beskrivning

 

Du kommer att tillhöra vårt förvaltningsteam som är en del av affärsområdet Business Solution, där du kommer hantera förvaltningsaffären hos ett flertal av Forefronts kunder. Du tar både fram lösningar på incidenter samt säljer in och projektleder utvecklingsprojekt hos dina kunder. 

 

Exempel på arbetsuppgifter:

 

 

Vi söker dig som 

 

Som person är du positiv, ödmjuk, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har inga problem att byta fokus eller omprioritera om så krävs. Du sätter stort värde på att förstå kundens affär och skaffar dig de kunskaper som möjliggör för dig att diskutera hantering och vidareutveckling av kundens system. Du förstår vikten av att leverera rätt kvalitet i rätt tid och vi ser gärna att du är lösningsorienterad, verksamhetsnära och löpande söker ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 260 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan