Episerver- och .NET-utvecklare

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Plats:

Stockholm

Publicerat:

November 6 - 2018

Beskrivning

 

Hos oss är förvaltning mer än bara förvaltning!

 

Vi förädlar och vidareutvecklar våra kunders system givet nya behov och förutsättningar. Detta innefattar system byggda på nya och moderna tekniker och med funktioner som verkligen gör skillnad. En stor del av det arbete vi utför består i att förstå vilket mervärde och verksamhetsnytta tekniken ska bidra till och vi tar ansvar för att skriven kod är hållbar under en lång tid. Vi jobbar agilt i en snabb förändringstakt och strävar efter att jobba ännu mer enligt DevOps-metodiken.

 

Vi söker dig som är utvecklare och vill arbeta med moderna tekniker för att tillsammans med kunden hitta de bästa lösningarna. Du har arbetat med eller är intresserad av att lära dig tekniker som TDD, Azure, Continuous Integration, Continuous Delivery etc. Arbetet i Förvaltningsorganisationen är varierande, du kommer att få arbeta med både nya tekniker samt de mer traditionella.

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig samt nyfiken. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i olika systemlösningar samt har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter.

 

Du kommer arbeta på Forefront där varje anställd är betydelsefull för företaget. Vi har huvudkontor i Stockholm samt ett antal regionkontor runt om i landet. Inom bolaget arbetar vi med allt från business management och design till teknik.

 

Hos Business Operation blir du en del av ett växande team (idag är vi ca 10 personer) där du förväntas delta genom att vara med och utveckla både dig själv och gruppen. Teamet sitter tillsammans och arbetar agilt för att på bästa sätt tillsammans lösa kundens behov. Du kommer till största delen sitta på vårt kontor på Holländargatan, nära Hötorget, även om kundmöten och mindre projekt/etableringar oftast sker ute hos kund.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du även har kunskap om

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

B