Enterprise/verksamhetsarkitekt

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad hos våra kunder och som tillsammans med oss vill fortsätta att skapa avtryck på konsultmarknaden i Malmö.

Plats:

Malmö

Publicerat:

Januari 23 - 2018

Beskrivning

Forefront hjälper företag och organisationer att ta sig an dagens och morgondagens utmaningar, ofta med digitala förtecken. Som verksamhetsarkitekt hos oss har du en nyckelroll i våra projekt genom att ansvara för utformningen av övergripande verksamhetsarkitektur hos våra kunder. Heta utmaningar som våra kunder står inför just nu är bland annat GDPR anpassningar, kunddriven affärs- och verksamhetsutveckling med Service Design och olika typer av digitala transformationer.

 

Vi som arbetar på kontoret på MEC här i Malmö är ett drivet gäng på cirka 12 personer med ambitionen att bli fler. Vi vill ha fler engagerade Frontiers att utbyta kunskaper och arbeta tillsammans med för att driva Forefront framåt!

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du

 

Precis som vi är du engagerad, passionerad och tillsammans med oss får du möjlighet att bidra till utmärkta kundleveranser samt dela med dig av din kunskap och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

 

Som person är du förtroendeingivande, bra på att hantera människor och du vågar ta beslut där situationen kräver. Du är dessutom metodisk och har ett pragmatiskt förhållningssätt till modellering och du ser alltid resultatet som viktigare för dig än modellerna i sig.

 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Enterprise/verksamhetsarkitekt, Malmö