Ekonomiassistent

Är du i början av din karriär och vill få bred erfarenhet och möjlighet att utvecklas inom ekonomi? Då kan du vara den vi söker!

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Juni 29 - 2018

Beskrivning

 

Som ekonomiassistent hos oss blir du en del av ekonomiavdelningen som idag består av ett team om fyra personer. Vi hanterar allt från projekt- och löneadministration till månadsbokslut och business controlling. Vi har en central roll i organisationen och har daglig kontakt med stora delar av den. Är du nyfiken och driven kommer du få möjlighet att få erfarenhet inom många olika områden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter initialt:

 

 

 

Vi söker dig som

 

 

Som person är du nyfiken, vill lära dig nya saker samt förstå verksamheten du jobbar i. Du är prestigelös, ansvarsfull och har förmåga att prioritera. Du behöver trivas med högt arbetstempo då belastningen periodvis är hög. Om du dessutom, precis som vi är engagerad och passionerad, så kommer vi att trivas tillsammans.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Ekonomiassistent

B