.Net-utvecklare

Är du en kommunikativ problemlösare med genuint intresse för modern teknik och verktyg inom systemutveckling så kommer du att trivas hos oss på Forefront. Nu söker vi drivna .NET-utvecklare som vill vara med och forma vårt team med utvecklare till vårt kontor i Malmö.

Plats:

Malmö

Publicerat:

April 4 - 2017

Beskrivning 


Precis som vi är du engagerad, passionerad och tillsammans med oss får du möjlighet att bidra till utmärkta kundleveranser samt dela med dig av din kunskap och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi som arbetar här på kontoret i Malmö är ett drivet gäng på cirka 10 personer som gärna vill bli fler.


Vi söker dig som 

 

 Det är meriterande om du

Som person är du driven, passionerad för teknik och utmanas av tanken att få vara delaktig och fortsätta bygga vårt erbjudande inom webb och systemutveckling. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B