Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

April 4 - 2017

Beskrivning


Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Transformation där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar. På affärsområdet är vi i nuläget ca 50 managementkonsulter. Rätt person erbjuds en varierad roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett team bestående av ca 20 konsulter med fokus på digital ledning, styrning och strategi - i ett bolag med starka värderingar, hög tillväxt och ett holistiskt erbjudande kring digital transformation. 

 

Vi söker dig som har

 

Det är meriterande om du har

 

Du bidrar med såväl affärs- som marknadsperspektiv, har en god förståelse för de möjligheter som tekniken ger och håller dig uppdaterad på aktuella trender med en tydlig idé om vilken påverkan de kommer ha på företag och konsumenter av imorgon. Du har även erfarenhet av att omsätta dessa trender och skeenden till agerbara insikter och strategier samt att leda införandet på olika nivåer i organisationer. För mer seniora roller tror vi dessutom att du har vana att bidra till att skapa affärer och att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation