Senior Data Scientist

Brinner du för prediktiv analys? Vill du vara med och säkerställa att våra kunder ligger steget före kopplat till prediktiva affärshändelser? Är du en god kommunikatör, samtidigt som du har ett stort intresse för och tar till dig av ny teknik? Då kan du bli en av oss.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

April 6 - 2017

Beskrivning

Data Scientist eller Analytiker inom vårt affärsområde Business Application är en del av ett spännande team som specialiserat sig på området prediktiv analys. SAS och Microsoft är två av våra partners och vi gör även en hel del analyser med hjälp av R. Är analys det område som du brinner mest för så kommer du definitivt att trivas med resten av teamet. 

 

Vi söker dig som har

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du självgående, driftig, arbetar proaktivt samt innehar ett entreprenöriellt tankesätt. Vi värdesätter kreativitet, nytänkande och samarbetsförmåga mycket högt hos dig.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior Data scientist

B