Data Engineer

Är du en problemlösare och vill arbeta i hetluften? Vill du tillhöra ett team där du har en central roll och lösa spännande utmaningar? Då är Forefront stället för dig!

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

April 6 - 2017

Beskrivning

Du kommer vara en del av vårt affärsområde Business Application, en spännande enhet specialiserad på prediktiv analys, maskininlärning och AI. I din roll som Data Engineer arbetar du till stor del med utveckling av Data Warehouse, dataintegration och Data Pipelines i syfte att tillhandahålla en plattform som stödjer informationsförsörjning. Känns detta spännande och är tekniker som du brinner för kommer du definitivt att trivas på Forefront och med resten av teamet. 

 

Vi söker dig som går till grunden med att reda ut felkällor, inte räds komplex data och har

 

Det är meriterande om du har 

Som person är du självgående, driftig och arbetar proaktivtDu är lyhörd för kundens behov och kan förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Du vill vara med från början i kunddialogen och trivs när du har eget ansvar genom hela leveransen. Vi värdesätter kreativitet, förmågan att se möjligheter samt att du har lätt för att samarbeta. 

 

Vi erbjuder dig 

På Forefront prioriteras din utveckling och du kommer få goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattare 

 

AI är ett område där vi satsar stort, har ett bra renommé och ser en ljus framtid inom - alltså en arbetsplats där dina kompetenser kommer passa perfekt.  

 

På det öppna huvudkontoret som ligger i hjärtat av Stockholm finns gott om härliga kollegor med varierande spetskompetenser som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.  

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Data Engineer