Data Scientist

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Bygga lösningar med den senaste tekniken som sedan tas i produktion? Är avancerad data-, bild- och textanalys eller prediktiv modellering din spets? Vill du tillhöra ett tight team där du kommer få lösa spännande utmaningar med komplexa modeller? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Ort:

Malmö

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

April 18 - 2019

Beskrivning 

Du kommer att ha en väldigt viktig nyckelroll i Forefronts stora etableringsresa i regionen där vi just nu befinner oss i en mycket spännande fas. Du förväntas ta stort ansvar och är en drivkraft i teamet som tillsammans ska bygga en solid verksamhet och där du kommer vara med och påverka riktningen för hela teamet och vägen framåt i både försäljning och tillväxt. Du kommer i detta att ha stöttning av nära 400 kollegor som brinner för digital och teknisk transformation och du kommer ha möjlighet att utvecklas, påverka din inriktning och fylla på din kunskapsbank. 

 

Du kommer att tillhöra Region Syd som består av Malmö och Halmstad, och samtidigt ha möjlighet att samarbeta med ett gediget team kollegor i Stockholm. Som Data Scientist kommer du vara en del av vårt erbjudande som är specialiserad på prediktiv analys, maskininlärning och AI. Google, Microsoft och SAS är tre av våra partners men vi gör också arbeten med open source program som R och Python. Känns detta spännande och är tekniker som du brinner för kommer du definitivt att trivas på Forefront och med resten av teamet. 

 

Vi söker dig som har 

  

Det är meriterande om du har 

 

Som person är du självgående, driftig, arbetar proaktivt samt innehar ett entreprenöriellt tankesätt. Du ska vara lyhörd för kundens behov och kunna förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Du vill vara med från början i kunddialogen och trivs när du behåller eget ansvar genom hela leveransen. Vi värdesätter kreativitet, förmågan att se möjligheter samt att du har lätt för att samarbeta. Du är även bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse.

 

Vi erbjuder dig 

På Forefront prioriteras din utveckling och du kommer få goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattare. 

 

Malmökontoret finns i Media Evolution City som ett nav i en inspirerande miljö med många spännande bolag och händelser i närheten. 

 

AI är ett område där vi satsar stort, har ett bra renommé och ser en ljus framtid inom - alltså en arbetsplats där dina kompetenser kommer passa perfekt.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.