CRM-projektledare med lösningsarkitekturfokus

Har du erfarenhet av att arbeta som teknisk CRM-projektledare, gärna som konsult, och har kompetens inom lösningsarkitektur och närliggande områden såsom analytics och BI? Har du en bred erfarenhet av olika systemstöd inom marknad, sälj och service? Vill du arbeta i ett organiskt växande företag som satsar på CRM och Marketing Automation ihop med analytics och BI? Då är rollen som teknisk CRM Projektledare hos oss på Forefront någonting för dig!

Plats:

Stockholm

Publicerat:

April 6 - 2017

Beskrivning

Du kommer leda spännande utvecklingsprojekt och inspirera andra inom ditt område. I denna tjänst ges möjligheter för rätt person att arbeta brett inom CRM – från specificering och design till implementering och vidareutveckling av lösningar åt våra kunder. Du kommer arbeta i både stora och små projekt men framför allt kommer du att medverka i projekten som både lösningsarkitekt och teknisk projektledare. Du kommer att tillhöra teamet CRM/Enterprise Systems som ingår i vårt affärsområde Business Application.

 

Exempel på uppdrag i din roll:

 

Vi söker dig som

  

Det är meriterande om du

 

Som person är du är du positiv, ödmjuk, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med varierande arbetsuppgifter inom närliggande områden avseende CRM. Du är en person som sätter stort värde på att förstå kundernas affär och processer för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Du är dessutom lösningsorienterad, verksamhetsnära, tänker gärna i processer, drivs av förändringsarbete samt att leverera rätt kvalitet i rätt tid. Du söker ständigt ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 260 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan