Cloud-specialist

Utveckling och arkitektur av molnplattformar och -tjänster är något som våra kunder starkt efterfrågar idag. I samarbete med dem satsar vi därför, både operativt och strategiskt, för att deras behov av realtidsdata, automatisering, skalbara arkitekturer och elastisk infrastruktur ska bli realiserade i molnet.

Ort:

Stockholm, Malmö

Område:

Teknik

Publicerat:

November 5 - 2018

Det är annorlunda att vara konsult hos oss, annorlunda på ett bra sätt. Vi rör oss hela tiden framåt i teknikutvecklingen och alltid med fokus på team såväl internt som hos kund. Vi arbetar agilt och med full transparens i både våra kunduppdrag och vår interna kompetensutveckling. Just nu driver vi innovation inom Kubernetes/AKS, Stream Analytics, Cognitive Services, DevOps automation och Javascript-ramverk.

 

Våra kunder finns företrädesvis inom Bank och Finans, Gaming, Retail och Industri. Våra partners väljer vi med omsorg för att driva nära, värdeskapande samarbeten. Idag arbetar vi med RedHat, Google, Microsoft och Confluent.

Rollen

Är du .NET-utvecklare med intresse för molnlösningar och tycker det är intressant att arbeta med transformation och implementering av detta, så kan vi erbjuda det. Hos oss får du arbeta ihop med engagerade kollegor för att driva utvecklingen och användningsområdena för molnet framåt, både i våra egna labbmiljöer och ute hos kund.

 

På Forefront får våra utvecklare, arkitekter och infrastrukturspecialister samlas och skapa innovationsteam för att driva sin egen och kunders utveckling in i framtiden, inom plattformar, produkter och tekniker som vi tillsammans ser potential i.

 

Vi förväntar oss att du gillar och är duktig på problemlösning, vill arbeta med agila processer samt att du vill lära dig nya saker för att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Om du delar vår passion för innovation och teamwork, låt oss ta en fika och diskutera hur vi kan göra en kul resa tillsammans. Välkommen till Forefront!

 

Du är duktig på:

Du vill utvecklas inom och fortsätta arbeta med:

 

Vill du veta mer om rollen eller hur det är att arbeta på Forefront?

Stockholm: Erik Forslid, erik.forslid@ffcg.se

Malmö: Amalia Averkiou, amalia.averkiou@ffcg.se

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Cloud-specialist