Cloud-specialist

Utveckling och arkitektur av molnplattformar och -tjänster är något som våra kunder starkt efterfrågar. Därför samarbetar vi med våra kunder och satsar, både operativt och strategiskt, för att deras behov av realtidsdata, automatisering, skalbara arkitekturer och elastisk infrastruktur ska bli realiserade i molnet.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

November 5 - 2018

Det är annorlunda att vara konsult hos oss, annorlunda på ett bra sätt. Vi rör oss hela tiden framåt i teknikutvecklingen och alltid med fokus på team såväl internt som hos kund. Vi jobbar agilt och med full transparens i både våra kunduppdrag och i vår interna kompetensutveckling. Just nu driver vi innovation inom Kubernetes/AKS, Stream Analytics, Cognitive Services, DevOps automation och Javascript-ramverk. Våra kunder finns företrädesvis inom Bank och Finans, Gaming, Retail och Industri.

 

Våra partners väljer vi med omsorg för att driva nära, värdeskapande samarbeten. Idag arbetar vi med RedHat, Google, Microsoft och Confluent.

Rollen

Är du .NET-utvecklare med intresse för molnlösningar och tycker det är intressant att jobba med transformation och implementering av detta, så kan vi erbjuda det. Hos oss får du jobba ihop med engagerade kollegor för att driva utvecklingen och användningsområdena för molnet framåt, både i våra egna labbmiljöer och ute hos kund.

 

På Forefront får våra utvecklare, arkitekter och infrastrukturspecialister samlas och skapa innovationsteam för att driva sin egen och kunders utveckling in i framtiden, inom verktyg och tekniker som vi tillsammans ser potential i.

 

Det krävs att du gillar och är duktig på problemlösning och agila processer och att du har en nyfikenhet att lära dig nya saker. Delar du vår passion för innovation och teamwork? Låt oss ta en fika och diskutera hur vi kan göra en kul resa tillsammans. Välkommen till Forefront!

 

Du är duktig på:

 

Du vill utvecklas inom och fortsätta jobba med:

Hör av dig till Filip von Krusenstierna om du är intresserad eller har någon fråga.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Cloud-specialist

B