Cloud-/lösningsarkitekt

Brinner du för att generera lösningar av hög kvalitet och har en bred kompetens inom molnlösningar? Förstår du både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar och vill tillhöra ett kompetent och framåtsträvande team? Just nu söker vi fler lösningsarkitekter med cloud som spetskompetens.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

April 27 - 2018

Beskrivning

Som lösningsarkitekt tillhör du affärsenheten Lösningsarkitektur som i nuläget består av ca 15 lösningsarkitekter. Vi hjälper våra kunder med genomförandekraft i deras viktigaste digitala transformationer. Vårt starka avtryck hos våra kunder grundar sig i passion och ett ansvarstagande för lösningar, från behov till uppnådd effekt. Vi samlar våra arkitekter genom #thearchitectureway, som syftar till att fokusera på genomförandekraft och värdeskapande i allt vi gör. Hos oss får du ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter, samt vidareutvecklas i din roll som lösningsarkitekt.  

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 


Som person är du trygg och förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

 

 

Vill du veta mer om hur vi ser på arkitektur? Läs mer här

 

Sökord; Microsoft Azure, Cloud Architecture, Hybrid Cloud, Azure SQL

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Cloud- / lösningsarkitekt