Backend-utvecklare

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Plats:

Malmö

Publicerat:

Februari 18 - 2018

Beskrivning

Som utvecklare hos oss blir du en del av ett kompetent, innovativt och drivande team. Här finns många erfarna kollegor nära till hands som gärna bollar idéer med dig samt diskuterar tekniska lösningar. Fokus ligger på Episerver CMS, extern webb, intranät och e-handel.

 

Vi tar oss an många spännande uppdrag hos en rad olika kunder. Teamen formas och består ofta av både utvecklare, UX/designers och kundens deltagare. Vi arbetar i workshops från start till mål, så att du som utvecklare är med från början - detta är unikt för oss. Vårt arbetssätt är agilt och i framtidens framkant, med en ambition och utgångspunkt att du får prova någon ny teknik i varje uppdrag. Vi anpassar oss givetvis efter kundens behov och förutsättningar för att nå så bra effekt som möjligt, här handlar det om att skapa mervärde långt utöver en standardlösning.

 

I den här rollen är du med och påverkar samtidigt som du utvecklas med likasinnade och kompetenta kollegor. Hos oss utvecklas du löpande inom de senaste teknikerna i och med vårt starka fokus på kunskapsdelning och kompetensutveckling. Genom regelbundna aktiviteter så som Hackatons, Open Coding Dojos och seminarier som utgår från dagens tekniska trender och utmaningar, finns goda förutsättningar till teknisk förkovring och djupdykning.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

  

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken. Precis som vi är du engagerad och passionerad. Hos oss får du möjlighet att bidra till utmärkta kundleveranser samt dela med dig av din kunskap och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi som arbetar här på kontoret i Malmö är ett drivet gäng på cirka 15 personer som gärna vill bli fler!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Backend-utvecklare