Arkitekt för AI och Machine learning

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Augusti 20 - 2018

Beskrivning

Du kommer att få arbeta med att ta fram nyskapande lösningar tillsammans med våra kunder inom områden som avancerad data-, bild- och textanalys samt kundanalyser tillsammans med vårt CRM-team. Förutom att realisera och integrera lösningar tillsammans med våra Data Scientists förväntas du även leda och medverka i affärsdialoger med våra kunder.

 

Ditt arbete kommer även att innebära arkitekturutredningar, analyser av kundkrav och vidareutveckling av designprinciper. Du kommer att tillhöra affärsområdet Business Application och enheten Analytics. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med sig av erfarenheter samt utvecklas och ha roligt tillsammans.

 

Vi söker dig som har 

 

Det är meriterande om du har 

 

 

Som person är du lyhörd för kundens behov och förändringsförmåga. Du har ett genuint intresse av affärsprocesser och triggas av nya möjligheter och utmaningar. Utifrån kundens behov har du förmågan att förslå lösningar som passar både på kort- och lång sikt. Du vill vara med från början i kunddialogen och trivs när du behåller ditt ansvar genom hela leveransen. Du är serviceinriktad, kommunikativ och förtroendeingivande – trivs och drivs av ditt arbete och de kontakter som det ger. Vi förutsätter att du behärskar Svenska och Engelska, i tal och skrift och är van att dokumentera dina lösningar.  

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Arkitekt för AI och Machine learning

B