Arkitekt för AI och Machine learning

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

Augusti 20 - 2018

Beskrivning

Du kommer att få arbeta med att ta fram nyskapande lösningar tillsammans med våra kunder inom områden som avancerad data-, bild- och textanalys samt kundanalyser tillsammans med vårt CRM-team. Förutom att realisera och integrera lösningar tillsammans med våra Data Scientists, förväntas du även leda och medverka i affärsdialoger med våra kunder. 

 

Ditt arbete kommer även att innebära arkitekturutredningar, analyser av kundkrav och vidareutveckling av designprinciper. Du kommer att tillhöra affärsområdet Business Application och här får du möjlighet att arbeta och fördjupa dig inom det absolut senaste inom AI. 

 

AI är ett av Forefronts fokusområden och vi har en rad spännande case som vi gärna berätter mer om. Vi erbjuder dig en spännande utvecklingsresa inom AI och prediktiv analays - vi hoppas att du vill vara med på det tåget! Som Frontier inom den här enheten blir du en del av ett kompetent gäng som gärna utbyter idéer, delar med sig av erfarenheter och skapar kundvärde inom den här mycket spännande domänen. 

 

Vi söker dig som har 

 

Det är meriterande om du har 

 

 

Som person är du lyhörd för kundens behov och förändringsförmåga. Du har ett genuint intresse av affärsprocesser och triggas av nya möjligheter och utmaningar. Utifrån kundens behov har du förmågan att föreslå lösningar som passar både på kort- och lång sikt. Du vill vara med från början i kunddialogen och trivs när du behåller ditt ansvar genom hela leveransen. Du är serviceinriktad, kommunikativ och förtroendeingivande – trivs och drivs av ditt arbete och de kontakter som det ger. Vi förutsätter att du behärskar Svenska och engelska, i tal och skrift och är van att dokumentera dina lösningar.

 

Våra värderingar utgör för oss en ledstjärna i vår vardag och en riktning i vad vi vill åstadkomma tillsammans med våra kunder. Detta genomsyrar allt vi gör från det stora till det lilla. Hos oss tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang. Är du vår nästa Frontier?

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Arkitekt för AI och Machine learning