Apputvecklare - iOS

Älskar du att hitta lösningar som på riktigt överträffar kundernas förväntan? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i Halmstad och region Syd? Halmstadkontoret växer och vi söker just nu vassa apputvecklare till vårat appteam bestående av Android- och iOS-utvecklare.

Ort:

Halmstad

Område:

Teknik

Publicerat:

Maj 6 - 2019

Som applikationsutvecklare på halmstakontoret blir du en del av ett kompetent, innovativt och drivande team av utvecklare. Teamet består i dagsläget av 6 apputvecklare med bred och djup kompetens. Vi arbetar med flera olika tekniker för att lösa kundens utmaningar på bästa sätt. Vi har stor fokus på nativeutveckling i Swift och Objective-C för iOS samt Java och Kotlin för Android, men vi arbetar även med tekniker likt React Native och Xamarin. Här finns erfarna kollegor nära till hands som gärna bollar idéer med dig samt diskuterar tekniska lösningar.

Vi söker dig som har

Det är meriterande om du har

Som person är du bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. Du kan även tänka dig att resa lite och ta del av andra kontor i landet.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Apputvecklare - iOS