Forefront Generation 2020

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av den nionde kullen av vårt traineeprogram, Forefront Generation.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

December 14 - 2017

Generation 9 har målsättningen att tillsammans med Forefronts affärsområden ge dig rätt balans av djup och bredd för en framgångsrik konsultkarriär. Traineeprogrammet, med start september 2020, är två år långt och låter dig varva konsultuppdrag med kompetensutveckling och energifyllt nätverkande.

 

Programmet har två inriktningar – en för dig som brinner för teknik och en för dig som brinner för affärs- och verksamhetsutveckling. Du vågar utmana och gillar att nå resultat tillsammans med andra. Du är troligtvis examinerad civilingenjör, system- eller datavetare.

 

Oavsett inriktning sker många aktiviteter i hela traineegruppen. Och redan från start tillhör du ett affärsområde vilket ger dig närhet till duktiga kollegor och kompetensutveckling inom de delar vilka intresserar just dig.

 

Ansökan  

Vi tar löpande emot ansökningar och önskar ha din ansökan senast den 8:e mars 2020. Nytt för i år är att vi löpande planerar att återkoppla till sökande så vänta inte med att söka. Har du frågor om programmet, kontakta generation@ffcg.se 

 

Ansök genom att fylla i nedan uppgifter samt bifoga CV med foto, personligt brev och betyg. Observera att samtliga dokument måste bifogas i samma fil. 

 

Vill du läsa mer om programmet? Läs mer här eller kika in på traineerna.com

Ansökan - Forefront Generation