Forefront Generation 2019

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Design, Teknik

Publicerat:

December 14 - 2017

Generation 8 har målsättningen att tillsammans med våra affärsområden ge dig rätt balans av djup och bredd för en framgångsrik konsultkarriär. Traineeprogrammet, med start september 2019, är på 20 månader och låter dig varva konsultuppdrag med kompetensutveckling och energifyllt nätverkande.

 

Programmet har två inriktningar – en för dig som brinner för teknik och kod, en för dig som brinner för affärs- och verksamhetsutveckling. Och gillar du både och – tummen upp!

 

Du vågar utmana och gillar att nå resultat tillsammans med andra. Du är troligtvis examinerad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande. Vårt teknikspår passar dig som har inriktning inom IT, data eller systemvetenskap. Är din utbildning istället inriktad mot ekonomi, organisation eller marknadsföring så är verksamhetsspåret något för dig.

 

Ansökan  

Vi tar löpande emot ansökningar och önskar ha din ansökan senast den 10 mars 2019. I mitten av februari planerar vi att börja återkoppla till sökande. 

 

Ansök genom att fylla i nedan uppgifter samt bifoga CV med foto och personligt brev. Betyg är frivilligt. Observera att samtliga dokument måste bifogas i samma fil. 

 

Vill du läsa mer om programmet? Läs mer här eller kika in på traineerna.com

 

Ansökan till Traineeprogrammet 2019 är nu stängd.