Forefront Generation 2018!

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter med vilja att utmanas genom att vara en del av sjunde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Plats:

Stockholm och Malmö

Publicerat:

December 14 - 2017

Generation VII, har målsättningen att tillsammans med våra affärsområden ge dig rätt balans av djup och bredd för en framgångsrik konsultkarriär. Traineeprogrammet med start september 2018, är på två år och låter dig varva konsultuppdrag med kompetensutveckling i olika former och energifyllt nätverkande.

 

Programmet har två inriktningar – en för dig som brinner för teknik och kod, en för dig som brinner för affärs- och verksamhetsutveckling. Och gillar du både och – tummen upp!

 

Du vågar utmana och gillar att nå resultat tillsammans med andra. Vi söker dig som är examinerad civilingenjör eller motsvarande inom IT, datateknik, industriell ekonomi eller systemvetare. Vi utvärderar kandidater löpande och vi önskar ha din ansökan senast 11 mars 2018. Vill du få en inblick i vår rekryteringsprocess, kika in på traineerna.com.

 

Ansök genom att fylla i nedan uppgifter samt bifoga CV med foto och personligt brev. Betyg är frivilligt. Observera att samtliga dokument måste bifogas i samma fil.

 

Vill du läsa mer om programmet så klicka på traineefliken uppe i huvudmenyn.

 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan - Generation 7

B