Affärsenhetschef till Growth & Innovation

Vi söker dig med driv och passion att bidra till att ta nästa steg på Forefronts resa mot att vara den ledande aktören inom digitalt driven affärsutveckling. Tack vare utökat förtroende hos våra kunder inom områden som innovation, transformation av kundnära processer och digital tjänsteutveckling har vi nyligen bildat enheten Growth & Innovation. Är du en affärsdriven ledare med vana att bygga förtroende gentemot såväl medarbetare som högre beslutsfattare så kan du vara den affärsenhetschef vi söker.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 7 - 2018

Beskrivning

Affärsenheten Growth & Innovation tillhör affärsområdet Business Transformation, där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar. På affärsområdet är vi i nuläget ca 60 managementkonsulter.

 

Som affärsenhetschef på Forefront får du möjligheten att arbeta med människor, skapa värde både för dina medarbetare och kunder med en omväxlande vardag innehållande såväl personalledning, rekrytering, konsulting och försäljning.

 

Vi erbjuder en utmanande och spännande roll inom en nybildad enhet med stor potential att göra tydligt avtryck på Forefronts fortsatta utveckling.

 

Vi tror att du känner igen dig i ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt till din omvärld och du har en stark drivkraft i att tillsammans med andra skapa värde.

 

Ansvarsområden

 

Vi söker dig som har

 

Det är meriterande om du har

Som person är du trygg, förtroendeingivande och drivs av såväl affären som människan. Precis som oss brinner du för digitaliseringens möjligheter med en tydlig idé om vilken påverkan de kommer ha på företag och konsumenter av imorgon.

 

Vi erbjuder dig

Våra värderingar utgör för oss en ledstjärna i vår vardag och en riktning i vad vi vill åstadkomma tillsammans med våra kunder. Detta genomsyrar allt vi gör från det stora till det lilla.

 

Hos oss tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang. 

 

Känner du igen dig? I så fall ser vi framemot din ansökan!

 

Har du några frågor eller funderingar kring rollen eller Forefront? Hör av dig till Anna Gestblom Bottner, rekryteringskonsult
anna.gestblom-bottner@ffcg.se, 072-242 49 49

Läs mer på www.ffcg.se/karriar

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.