.NET-utvecklare

Är du en utvecklare som stimuleras av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Ort:

Sundsvall

Område:

Teknik

Publicerat:

September 20 - 2019

Beskrivning

I starkt samarbete med Forefronts inhouseorganisation i Åre bygger vi upp ett utvecklingsteam i Sundsvall med möjlighet till att jobba både ute hos kund och inhouse.

 

I rollen som .NET-utvecklare ingår du i Forefronts team som specialiserar sig på ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Detta innefattar system byggda på nya och moderna tekniker och med funktioner som verkligen gör skillnad. En stor del av det arbete vi utför består i att förstå vilket mervärde och verksamhetsnytta tekniken ska bidra till och vi tar ansvar för att skriven kod är hållbar under en lång tid. Vi arbetar agilt i en snabb förändringstakt och strävar efter att arbeta enligt DevOps-metodiken. 

 

Du kommer till största delen arbeta med .NET, C#, Git, MS DevOps, Azure, Episerver eller andra CMS, beroende på din profil. Du blir en del av Forefronts värdeström inom innovation och teamwork

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du även har kunskap om något av nedan

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, driftig samt nyfiken. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i olika systemlösningar samt har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

.NET-utvecklare, Sundsvall