.NET-utvecklare

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Ort:

Åre

Område:

Teknik

Publicerat:

Mars 20 - 2019

Beskrivning

Vill du kombinera ett arbete som utvecklare med ett aktivt liv i fjällen? – då ska du läsa vidare!

 

Åre har blivit en samlingsplats för startups och företagare då det är en av de få platser i Sverige där man kan kombinera ett utmanande och utvecklande arbete med allt som fjällen erbjuder. På Forefronts Årekontor jobbar idag 9 av dina blivande kollegor och vi har alla en sak gemensamt att vi älskar livet i fjällen.

 

 

Du kommer ingå i Forefronts team som specialiserar sig på ny och vidareutveckling av våra kunders system. Detta innefattar system byggda på nya och moderna tekniker och med funktioner som verkligen gör skillnad. En stor del av det arbete vi utför består i att förstå vilket mervärde och verksamhetsnytta tekniken ska bidra till och vi tar ansvar för att skriven kod är hållbar under en lång tid. Vi arbetar agilt i en snabb förändringstakt och strävar efter att arbeta ännu mer enligt DevOps-metodiken.

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig samt nyfiken. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i olika systemlösningar samt har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du även har kunskap om

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

.NET-utvecklare