.NET-utvecklare

Brinner du också för Software Craftsmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Ort:

Uppsala

Område:

Teknik

Publicerat:

December 21 - 2018

Beskrivning

Som .NET-utvecklare inom vårt team i Uppsala erbjuds spännande uppdrag där du får arbeta med ovan nämnda komponenter. Tillsammans med ett modernt utvecklarteam i Stockholm och ett kompetent UX-designteam i Uppsala arbetar du med de senaste teknikerna. I vårt team finns möjlighet att få vara med och påverka samtidigt som man utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor.

 

Vet du även vad DDD är och hur man implementerar det hos kund så ser vi det som ett stort plus. Det är av stor vikt att du trivs med ett agilt arbetssätt, Continuous Integration och vet vad Continuous Delivery innebär. Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma.

 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du en driven teamplayer och vi ser gärna att du utmanas av att ta ledande roller inom systemarkitektur. 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

.NET-utvecklare Uppsala