Verksamhetsarkitekturakademin

Ger dig verktygen för att kunna hantera komplexa verksamhetsutmaningar

Kursdatum: 4 september 2019 – mars 2020

Verksamhetsarkitektur handlar om att på ett strukturerat sätt genomföra effektiva förändringar. Detta sker genom att belysa verksamheten ur många olika perspektiv med hjälp av modeller, för att få insikter baserade på fakta, samt för att kunna fatta rätt beslut och genomföra rätt förändringar, på rätt sätt.

 

Om utbildningen

Verksamhetsarkitekturakademin är en certifierande utbildning, där du lär dig hela bredden av en verksamhetsarkitekts arbete.

 

Den riktar sig till personer som har som ambition att arbeta som verksamhetsarkitekter, vill förbättra samarbetet med dessa eller behöver förstå verksamhetsarkitektur för att kunna förbättra sitt arbetssätt i en annan disciplin.

 

Målgrupp

Utbildningen passar dig som är verksamhetsarkitekt och vill bredda din kunskap och arbeta mer agilt med arkitektur – The Architecture way.

 

Den passar även dig som är exempelvis lösningsarkitekt, kravanalytiker, verksamhets- utvecklare, förändringsledare eller projektledare.

 

För att kunna tillgodogöra sig det massiva innehållet krävs att du har minst några års arbetslivserfarenhet.

 

Upplägg

Utbildningen har sex obligatoriska utbildningstillfällen á 7 timmar (kl 13:00 – 20:00), cirka ett tillfälle per månad. Inför varje kurstillfälle har eleverna självstudier och som en del i examen ingår inlämningsuppgifter. Planerad tidsåtgång för självstudier och inlämningsuppgifter är 10-15 timmar per månad.

 

Förutom de obligatoriska utbildningstillfällena erbjuds två frivilliga utbildningstillfällen, vilka rekommenderas för dig som ska arbeta aktivt med att ta fram olika typer av modeller.

 

Nästa utbildning startar 4 september 2019 och pågår till och med mars 2020, då examination och certifiering sker.

 

 

Pris: 52 500 SEK exkl. moms
Kursdatum: 4 sept 2019 – mars 2020
Sista anmälningsdatum: 18 juni 2019
Frågor? Kontakta Anita Jansson, 070-482 79 59

 

Intresseanmälan sker via formuläret nedan

 

Mer information och intresseanmälan