Lösningsarkitekturakademin

Vidareutvecklas i lösningsarkitektens breda ansvarsområde

Kursdatum: 18 september 2019 – januari 2020 (fullt) - anmäl gärna ditt intresse inför kommande omgångar i formuläret längst ned på sidan

Lösningsarkitekten, en arkitektroll med fokus på att åstadkomma förändring och utveckla lösningar för en digital verksamhet, är kanske en av de viktigaste rollerna i dagens komplexa värld. Lösningsarkitekturakademin är ett certifierande utbildningsprogram, där du lär dig och får träning i hela bredden av en lösningssarkitekts arbete.

 

Målet med LA-akademin

Kraven på denna efterfrågade roll är, med rätta, höga och ett bra resultat kräver bred kunskap om hur man tar sig an utmaningar, tankesätt, olika verktyg och vad som är bra arkitektur.

 

Utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som lösningsarkitekt, för att fortsätta nå bra resultat inom de allt mer komplexa utmaningar som kommer i framtiden. 

 

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till:

För att kunna tillgodogöra dig det massiva innehållet krävs att du har minst några års arbetslivserfarenhet. 

 

Upplägg

Utbildningen hålls i Stockholm och har fem ordinarie utbildningstillfällen, cirka ett per månad, á 7 timmar. De fyra första passen är mellan kl. 13:00 och 20:00. Sista tillfället äger rum från fredag lunch till lördag lunch på en kursgård, där enskild examination och gruppexamination ingår. Självstudier, inläsning och grupparbeten tillkommer utöver schemalagd tid.

 

Nästa utbildning startar 18 september 2019 och pågar till mitten på januari 2020, då examination och certifiering sker.

 

Vill du anpassa utbildningen för just din organisation? Kursen kan även genomföras på plats hos er.

 

 

Pris: 44 450 SEK exkl. moms
Kursdatum: 18 september 2019 – januari 2020 (fullt)
Sista anmälningsdatum: fullt för denna omgång
Frågor? Kontakta Mattias Ericsson, 070-605 09 77

 

Intresseanmälan sker via formuläret nedan

 

Mer information och intresseanmälan

Redan innan jag började Lösningsarkitektur-akademin visste jag att jag har brister i min roll som lösningsarkitekt och det var en stor anledning till att jag ville vara med. Akademin gav mig många nya och uppgraderade verktyg i min verktygslåda, som jag nu kan använda mig av i min roll

 

 – Jonas, tidigare kursdeltagare