Grundkurs i processarkitektur och processutveckling

Grundkurs i processarkitektur och processutveckling

Denna tvådagarskurs ger dig grundkunskaper i vad processarkitektur är och hur ett sådant angreppssätt kan användas för att utveckla en verksamhet. Kursen består till stor del av övningar i processmodellering på olika nivåer för att ge dig en bra bas för kommande kartläggnings- och utvecklingsarbete i den egna verksamheten.

 

Kursen riktar sig till dig som vill förstå hur processarkitektur kan bidra till verksamheters effektivitet och även förstå hur modellerna tas fram. Detta kan gälla till exempel ledare som ska fatta beslut om införande av ett processorienterat arbetssätt i den egna verksamheten, verksamhetsutvecklare, processledare eller kravanalytiker som vill få fler verktyg i sin roll och lösningsarkitekter som vill förstå hur denna typ av modeller kan användas.

 

Innehåll

Upplägg

Kursen sker dagtid under två dagar. Även en komprimerad variant på 1 dag med fokus på teori och färre övningar kan tillhandahållas.

 

Kursen kan genomföras på uppdrag av våra kunder. Den ingår också som en del i vårt utbildningsprogram för våra traineer.

 

Vid frågor

Kontakta Mathias Possnert, mathias.possnert@ffcg.se

072-226 37 22

 

Intresseanmälan sker via formuläret nedan

Mer information och intresseanmälan