Utbildningar

CIO-programmet

Du som CIO kan ha en av näringslivets mest spännande roller. Möjligheterna är stora men dina ägare, din VD och ledningskollegor har allt högre förväntan på dig. Sätten att skapa digitala fördelar förändras och vårt program är designat för din fortsatta framgång. Vi träffas i Forefronts lokaler i Stockholm vid fem tillfällen under 2019.

 

 

Leading SAFe® 4.6

Bli en certifierad SAFe® Agilist! Under denna tvådagarsutbildning i Scaled Agile Framework får du kunskap om hur du skalar ett agilt arbetssätt – och verktygen du behöver för att bättre lyckas med genomströmning av leveranser. 

 

 

Verksamhetsarkitektur-
akademin

Verksamhetsarkitekturakademin är en certifierande utbildning, där man lär sig och får träning i hela bredden av en verksamhetsarkitekts arbete. Den riktar sig till personer med ambitionen att arbeta som verksamhetsarkitekter, vill förbättra samarbetet med verksamhetsarkitekter eller behöver förstå verksamhetsarkitektur för att kunna förbättra sitt arbetssätt i en annan disciplin. 

 

 

Lösningsarkitektur-
akademin

Lösningsarkitekturakademin är en certifierande utbildning, där man lär sig och får träning i hela bredden av en lösningssarkitekts arbete. Den riktar sig till personer med ambitionen att arbeta som lösningsarkitekter, vill förbättra samarbetet med lösningssarkitekter eller behöver förstå lösningssarkitektur för att kunna förbättra sitt arbetssätt i en annan disciplin.

 

Introduktion till 
informationsarkitektur

Denna fyratimmarskurs ger eleverna förståelse för vad informationsarkitektur är och hur det kan användas för att effektivisera verksamheter och deras utveckling. Ett stort fokus ligger på verksamhetsnära vyer av information. Under kursen gör vi en gemensam övning för att förtydliga teorierna.

 

 

Grundkurs i
informationsarkitektur

Denna tvådagarskurs ger eleverna grundkunskaper i vad informationsarkitektur är och hur det kan användas för att effektivisera verksamheter och deras utveckling. Ett stort fokus ligger på verksamhetsnära vyer av information. Kursen består till stor del av övningar i informationsmodellering för att ge eleverna en bra bas för kommande modelleringsarbete i den egna verksamheten.

 

 

Introduktion till 
processmodellering

Denna fyratimmarskurs ger eleverna en introduktion till vad processer är och grundläggande teknik för att kartlägga och beskriva processer. Invävt i kursen finns praktiska övningar för att eleverna själva ska få prova på att börja modellera processer på egen hand. 

 

 

Grundkurs i processarkitektur
och processutveckling

Denna tvådagarskurs ger eleverna grundkunskaper i vad processarkitektur är och hur ett sådant angreppssätt kan användas för att utveckla en verksamhet. Kursen består till stor del av övningar i processmodellering på olika nivåer för att ge eleverna en bra bas för kommande kartläggnings- och utvecklingsarbete i den egna verksamheten.

 

Just nu har vi utbildningar inom ovan områden. Håll utkik, det kommer fler!