Lösningsarkitekturakademin

LA-akademin

Vidareutvecklas i lösningsarkitektens breda ansvarsområde

Kursdatum: 22 januari 2020 – maj 2020 (fullt)

Lösningsarkitekten, en arkitektroll med fokus på att åstadkomma förändring och utveckla lösningar för en digital verksamhet, är kanske en av de viktigaste rollerna i dagens komplexa och föränderliga värld. Lösningsarkitekturakademin är ett certifierande utbildningsprogram, där du lär dig och får träning i hela bredden av en lösningssarkitekts arbete utifrån ett modernt synsett.

Målet med LA-akademin

Kraven på denna efterfrågade roll är, med rätta, höga och ett bra resultat kräver bred kunskap om hur man tar sig an utmaningar, tankesätt, olika verktyg och vad som är bra arkitektur.

Utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som lösningsarkitekt, för att fortsätta nå bra resultat inom de allt mer komplexa utmaningar som kommer i framtiden.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till:

  • Dig som är IT- och lösningsarkitekt och vill utveckla din förmåga att göra avtryck.
  • Dig med ambitionen att arbeta som lösningsarkitekt eller i liknande roller.
  • Dig som vill förbättra samarbetet med lösningsarkitekter eller behöver förstå lösningsarkitektur för att kunna förbättra ditt arbetssätt i en annan disciplin.

För att kunna tillgodogöra dig det massiva innehållet krävs att du har minst några års arbetslivserfarenhet.

Upplägg

Utbildningen hålls i Stockholm och har fem ordinarie utbildningstillfällen, cirka ett per månad, á 7 timmar. De fyra första passen är mellan kl. 13:00 och 20:00. Sista tillfället äger rum från fredag lunch till lördag lunch på en kursgård, där enskild examination och gruppexamination ingår. Självstudier, inläsning och grupparbeten tillkommer utöver schemalagd tid.

Nästa utbildning startar 22 januari 2020 och pågar till slutet på maj 2020, då examination och certifiering sker. Vill du anpassa utbildningen för just din organisation? Kursen kan även genomföras på plats hos er. 

Vårens omgång är fulltecknad, men anmäl gärna ditt intresse inför kommande omgångar via formuläret nedan.

Pris

44 450 SEK

Kursdatum

22 januari 2020 – maj 2020 (fullt)

Sista anmälningsdatum

15 november 2019

Frågor

Kontakta Mattias Ericsson
070-605 09 77

Visa kursblad

Intresseanmälan till utbildningen

Lösningsarkitekturakademin

När du skickar in formuläret godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida kontakt gällande relevanta aktiviteter. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@ffcg.se. Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.