Att dela med oss av vår kunskap och ta del av andras - det brinner vi för. Välkommen hit!

Aktuellt på Forefront

Vi tycker om att dela med oss och skapar därför olika forum för att dela med oss, presentera, diskutera eller bara mingla över en frågeställning. Här hittar du inbjudningar till våra events och olika seminarier, utvecklarpubar, studentmingel med mera. Du hittar även nyheter om Forefront och andra saker som vi vill lyfta fram. 

Detaljerad data i mängder – ett måste för bra beslutsstöd

Nyhet

Mängden data som skapas växer med extrem hastighet. Varje dag skickas 500 miljoner tweets, 294 miljarder epost- meddelanden och 6 miljarder sökningar görs på Internet. Vid mitten av 2018 hade 90% av världens sammanlagda datamängd skapats under de två föregående åren.

Nu öppnar ansökan till Forefronts traineeprogram 2020

Nyhet

Forefronts traineeprogram, Forefront Generation, ger dig som nyutexaminerad en fantastisk start som konsult, med ambitionen att ge fyra års insikter på två år. Vi gör detta möjligt genom att du under traineetiden varvar kunduppdrag med andra kompetensutvecklande delar och ett mentorskapsprogram.

Hitta affärsnyttan med AI

Frukostseminarium

Holländargatan 13, Stockholm

Har din organisation startat ert arbete inom AI? Det är ett område som berör alla företag på ett eller annat sätt; nu och i framtiden. Välkommen på frukostevent den 21 november där Telia Division X, Google och Forefront Consulting delar med sig av sina AI-erfarenheter. Från klockan 07:45 bjuder vi på frukost och klockan 08:15 drar presentationerna igång.

Adjöken CMS-monolit!

Nyhet

Minns ni när ett CMS var en allt-i-ett lösning? I CMS-projektet, både strukturellt och i kod, fanns allt; integrationer, språkhantering, tredjepartskomponenter och mycket annat. Inte sällan fanns integrationer till affärskritiska system som gjorde att inget fungerade om inte alla komponenter var online.

Intryck från Google Cloud Summit 2019

Nyhet

I förra veckan gick Google Cloud Summit 2019 av stapeln i Stockholm. Julia Ekholm, Data Scientist och Michael Forsberg, Senior Advisor representerade Forefront på Google Cloud Summit. Vi ställde några frågor till dem kring kommande trender och vad som gjort mest intryck under dagen.

IT-skammen – 2. Sätt press på leverantörer och skapa en mer hållbar ICT-bransch

Nyhet

Idag räknar de flesta privatpersoner och företag med att de företag de väljer att köpa från eller samarbeta med tar ett ansvar för klimat och miljö. Företag som inte tar ansvar kommer inte att överleva i en tid där kunderna söker hållbara alternativ. Därav är det av yttersta vikt för företag att agera hållbart för dess framtida överlevnad. Det räcker inte med att skrapa på ytan längre, utan handlingar som påverkar hela leverantörskedjan premieras i form av fler och nöjdare kunder.

IT-skammen – 1. Varför går ICT-branschens klimatpåverkan under radarn?

Nyhet

År 2018 gav Institutionen för språk och folkminnen ordet ”flygskam” (känsla av att det ur miljösynpunkt är en förkastlig handling att flyga) en plats på nyordlistan. Efter det har flygdebatten tagit nya höjder och andra uttryck, såsom ”tågskryt”, har skapats. Men för att ta klimatkrisen på allvar behöver vi även sänka blicken och se vilka andra branscher som kan bli mer klimatsmarta.

Konsumentdrivna kontrakt – det etthundraförsta sättet att testa din applikation

Nyhet

Manuell testning, automatiseringstestning, unit-tester, frontend-tester, prestandatester och säkerhetstester. Test, test och åter test. Googlar du ”types of software testing” så kommer en lista med inte mindre än 100 olika testtyper upp, alla med ett gemensamt mål; att validera en applikation under test (Application Under Test, AUT). Så hur vet du vilket sätt du ska använda i testdjungeln?

Empatisk AI och digital transformation på PegaWorld 2019

Nyhet

PegaWorld är Pegas årliga konferens, som i år lockade över 5 000 personer från över 50 länder till Las Vegas. Konferensen innehåller allt från tekniska djupdykningar till samhällsfrågor och etiskt hållbara lösningar. Här kommer en sammanfattning av PegaWorld 2019.

Säkra kundrelationen eller gå under! – 2. Fem anledningar till varför du bör investera i CIAM

Nyhet

För att kunna leverera värdefulla kundupplevelser och säkra lösningar måste företagsledare ha inställningen att kunden alltid är i centrum. Detta mindset bygger på att agera och tänka i banor där fokus ligger på investeringar i processer, system och teknologi som bidrar till att behålla, hantera och erhålla nya kunder.

Vad döljer sig bortom de ljusblå molnen?

Nyhet

Det har väl knappast undgått någon att molnplattformarna är här för att stanna. De utvecklas i rasande takt och nya tjänster paketeras och erbjuds från molnleverantörer som försöker ta allt större marknadsandelar i en växande ekonomi. Företag behöver idag förhålla sig till ”molnet” och hur de möjligheter som erbjuds kan nyttjas.

Tre fördelar med HashiCorps verktygssvit

Nyhet

Hybrida moln är lösningen som de flesta sneglar på för sin framtida plattform. Samtidigt vill man också gå över till en Mikrotjänstarkitektur, införa DevOps och gå från en statisk till en mer dynamisk infrastruktur. Känner du igen dig i de här funderingarna? Då kan HashiCorps verktygs-svit vara ett alternativ.

Säkra kundrelationen eller gå under! – 1. Insamling av data ökar krav på företagens säkerhet

Nyhet

Ska vi låta regleringar av data och oro för den personliga integriteten sätta käppar i hjulet för den digitala transformationen av samhället? Eller kan det bli oljan i maskineriet som driver förändring? Hur kan vi uppnå ett digitalt ekosystem som frodas med skräddarsydda tjänster – och konsumenter som känner sig trygga?

Så kommer du igång med att utveckla för Apple TV

Nyhet

Idag finns många olika lösningar för Video on Demand på marknaden, såsom Apple TV, Google Chromecast, olika spelkonsoler och TV-tillverkarnas egna inbyggda lösningar. Gemensamt är att de bygger på appar som är utvecklade med olika programmeringsspråk och tekniker. I denna artikel tipsar vi om hur du kommer igång med att utveckla för Apple TV!

HashiCorp-meetup

Pub-event

Holländargatan 13, Stockholm

Den 10 juni anordnar vi, via Stockholm Hashicorp User Group, en meetup med temat HashiCorp. Under kvällen presenteras bland annat erfarenheter från införandet av HashiCorp-stacken på Academic Work.

AI hjälper läkare att revolutionera sjukvården

Nyhet

AI (Artificiell Intelligens) når allt längre och bredare i samhället och in i våra liv. Tack vare teorin bakom djupa neurala nätverk och exponentiellt växande datorkraft blir områden som bildigenkänning mer och mer tillförlitliga. Ett av de många tillämpningsområden som finns är inom sjukvården.

4 tips för att komma igång med bildigenkänning

Nyhet

Det kan kännas överväldigande att försöka lära sig mer om bildanalys och bildigenkänning. Det är (med rätta) ett hypat område just nu, och det finns så mycket information tillgänglig att det kan vara svårt att veta var du ska börja. Här är fyra tips för dig som är Data scientist och vill komma igång med bildigenkänning:

AI är en kompetensfråga på alla nivåer

Nyhet

Artificiell intelligens definieras ofta som förmågan hos en maskin att efterlikna intelligent mänskligt beteende. Det finns en intressant paradox i detta om vi tittar på människornas förmåga att applicera den artificiella intelligensen i företag och samhälle. Den största utmaningen verkar nämligen ligga i vår bristande kompetens och förmåga.

Kan förtroende skapas för e-hälsa?

Nyhet

Förtroendet för svensk hälso- och sjukvård är högt [1], men vi står nu inför ett paradigmskifte där vården kommer att förändras radikalt genom digitalisering. Den digitala förändringen är nödvändig för att möta framtidens vårdbehov.

Forefront stärker upp med ny enhet – Quality Assurance

Nyhet

Quality Assurance (QA) säkerställer att IT-leveranser sker enligt verksamhetens förväntan. Inom området ryms allt ifrån operativa testroller, automation och strategiskt stöd kopplat till testprocessen i utvecklingen. Forefront har sedan tidigare erbjudit klassisk testledning, men skalar nu upp ytterligare med ett helt team inom QA.

Stödjer era systemintegrationer effektiva informationsutbyten?

Nyhet

Hur stöttar integrationer på bästa sätt ett effektivt informationsutbyte? Denna fråga har ställts sedan system och organisationer fick behov av att utbyta information med varandra. Att utbyta information mellan två system var från början ett stort ingrepp som byggde på proprietära protokoll, meddelande- och filformat.

Affärsnyttan med Artificiell Intelligens – En guidad tur i AI-djungeln

Frukostseminarium

Östsvenska Handelskammaren, Dalsgatan 13, Norrköping

Utvecklingen inom AI accelererar i en allt högre takt och fler och fler användbara lösningar blir tillgängliga för verksamheter. Det som tidigare upplevts som science fiction har på kort tid blivit fullt rimliga tillämpningar som möjliggör effektivitetsvinster och nya affärsmodeller.

Forefront Consulting ingår partnerskap med Google

Nyhet

Partnerskapet är inom området Google Cloud Platform (GCP). Inom GCP ryms bland annat Data & AI samt Kubernetes och modern applikationsutveckling med Microservices och DevOps i Google Cloud.

Anmäl dig till CIO-programmet 2019

Nyhet

Du som CIO kan ha en av näringslivets mest spännande roller. Möjligheterna är stora men sätten att skapa digitala fördelar förändras. Forefront Consultings CIO–program är designat för dig och din fortsatta framgång.

AI, humanoider, arkitektur och intranät – Forefront Uppsala fyller ett år!

Seminarium

Dragarbrunnsgatan 65, Uppsala

Vill du veta mer om hur du kan komma närmre era kunder med hjälp av AI och humanoider? Hur du skapar ett intranät som faktiskt används? Den 21 januari 2019 firar Forefront Uppsala ett år, och du är välkommen på seminarium och födelsedagsfirande!

Bildigenkänning – AI i verkligheten

Seminarium

Holländargatan 13, Stockholm

Ett av de områden där AI spås få störst genomslag inom är bildigenkänning. Välkommen på seminarium, där vi både adresserar AI som område och bildigenkänning specifikt.

Roboten Pepper gjorde succé vid event i Karlstad

Nyhet

Tidigare i år öppnades Forefronts nionde kontor; denna gång i Karlstad. ”Vi kommer bjuda regionen på fantastiska möjligheter kring den senaste tekniken och kunskapen inom exempelvis webb, molnlösningar, IoT, AI, humanoida robotar och affärstransformation. Som värmlänning vill jag inget hellre än att regionen stärker sin affärskraft för framtiden. Det kan vi hjälpa till med” sa då David Lassing, kontorschef och konsult i Karlstad.

Humanoiden Pepper – den nya tekniken och hur den kan hjälpa er

Nyhet

Christoffer Vollmer jobbar med digital affärsutveckling på Forefront och kallar ibland sig själv för ”robotfarmare”. Läs om hur han ser på möjligheterna med den humanoida roboten Pepper.

Den teknologiska utsikten

Nyhet

Det finns ett fåtal tekniker som är, eller förväntas bli, omvälvande för företag, organisationer och samhället. Det omvälvande är inte tekniken i sig, utan användningen av den i mätbara affärsproblem. Teknikerna kan nu anses mogna för bredare användning, och bakgrunden till detta är att vi börjar se användargränssnitt till dem. Machine Learning, Deep Learning, AI och Blockchain är redan här eller närmar sig snabbt.

AI-roboten Pepper medverkar vid event i Karlstad

Nyhet

Den 4:e december kommer den humanoida roboten Pepper till Karlstad! Pepper medverkar vid Handelskammarens frukostmöte på Scandic Winn 07:30-09:00. Ta möjligheten att komma nära den teknik som idag ligger i framkant för digital transformation samt höra mer om AI, machine learning och robotisering/analytics.

Tre trender från Web Summit att hålla ögonen på

Nyhet

Från Forefront Consulting var vi en grupp på fyra konsulter som tillsammans med 69 000 andra besökare spenderade tre dagar i Lissabon, sysselsatta med att försöka hitta nålen i höstacken på Web Summit 2018. Det vill säga den eller de insikter som kommer förändra hur vi, våra organisationer och samhället fungerar framöver.

Humanoiden Pepper – traineen Nils fick robot som närmsta kollega

Nyhet

Sedan ett år tillbaka samarbetar Forefront Consulting med SoftBank Robotics, skaparna av den humanoida roboten Pepper. Ungefär samtidigt som partnerskapet inleddes började Nils Larsén som trainee på Forefront, något som gav en möjlighet att jobba med tekniken bakom Pepper. Läs intervjun med Nils för att få reda på mer om hur det är att ha en robot som närmsta kollega.

Så kan du kombinera legacy-system med molnet

Nyhet

"Hur bygger vi en mobillösning ovanpå vårt legacy-system som inte är designat för att hantera den typen av lösningar?" Detta, eller motsvarande frågeställningar, är något de flesta företag brottats eller kommer behöva brottas med.

Forefront Consulting ingår ramavtal med Folkhälsomyndigheten

Nyhet

Forefront har tecknat ett nytt ramavtal med Folkhälsomyndigheten för leverans av IT-konsulttjänster.

Einride lanserar ny webbplats, i samarbete med Forefront Consulting

Nyhet

I våras togs en ny varumärkesplattform fram och nu lanserar Einride, skaparna av den självkörande och eldrivna lastbilen T-pod, även en ny webbplats.

Robotar för förbättrad kundupplevelse – vad kan Pepper göra för dig?

Seminarium

Holländargatan 13, Stockholm

Hur kan humanoiden Pepper ge era kunder en bättre upplevelse? Vilka möjligheter finns redan idag? Med fokus på mänsklig interaktion och förmåga att känna igen ansikten och känsloyttringar är humanoiden ett spännande komplement för kundupplevelsen i en mängd situationer.

Open Banking i praktiken – snabbare, smartare, säkrare

Frukostseminarium

Holländargatan 13, Stockholm

Framtidens bank är snabb och säker. Flödet av nya produkter och tjänster kräver större lättrörlighet. Hur säkerställer du att din verksamhet fortsätter vara relevant för kunderna? Hur kan du dra nytta av de tekniska möjligheter som finns – snabbt, smart och säkert? Välkommen på frukost hos Forefront Consulting tisdagen 11 september.

Frukost: Partnerskap och innovation i en digital verklighet

Frukostseminarium

Holländargatan 13, Stockholm

Välkommen till en morgon fylld av exempel på hur storbolag tar sig an innovation i en digital verklighet och vilka utmaningar detta kan bära med sig.

10 tips för att bli en modern datadriven organisation

Nyhet

Själva adjektivet 'datadriven' innebär att framsteg inom en aktivitet drivs av data och inte av intuition eller ren personlig erfarenhet. I en företagskontext innebär datadrivenhet att bygga verktyg, förmågor och en kultur som agerar på data i sin dagliga verksamhet för att förbättra den och fatta bättre beslut.

Forefront Consulting ny partner till SoftBank Robotics

Nyhet

AI, Machine Learning och kundupplevelse är tre av de starkast lysande digitala trenderna. Områdena förutspås driva fram förändring av många olika branscher under kommande år och är strategiskt prioriterade områden hos Forefront, som redan har flera starka case med sig i ryggen.

React – ett av de mest intressanta biblioteken i JavaScript-världen

Nyhet

Med 1300 React-utövare från hela världen på plats bjöd världens största React-konferens, React Amsterdam, på både nyheter och inspiration. Läs mer om Josefine, Rikard och Pelles summering från dagens mest intressanta presentationer här.

Datadriven kultur saknas fortfarande i de flesta stora organisationer

Nyhet

NewVantage genomför en årlig undersökning som kretsar kring samtida företags förhållningssätt till data och analytics. Årets upplaga fokuserade på Big Data och AI och hur det driver innovation hos företag. Thomas H. Davenport, en stor bidragare till mycket av den moderna Analytics-litteratur jag själv har trängt genom åren, har sammanfattat och förordat den senaste undersökningen.

Fyra teknik- och produkttrender från Episerver Ascend 2018

Nyhet

Det krävdes inte många ord från Episervers VD Mark Duffels inledande presentation på Episerver Ascend 2018 innan vi insåg att det tidigare ganska enkla CMS-systemet har påbörjat en enormt spännande resa in i framtiden för innehållshantering. Titeln på bilden som presenterade alla nya tillskott i produktportföljen löd “From data management to data intelligence” och det kännetecknar verkligen temat för årets konferens.

Episerver Ascend – Hög tid att knyta ihop system och användare

Nyhet

Episervers årliga konferens i Las Vegas bjöd som vanligt på de senaste nyheterna inom plattformen. Episerver storsatsar och det märks tydligt under konferensen som slår besöksrekord i år igen. En tydlig röd tråd är att knyta samman system och användare genom att skapa och underhålla unika kundresor.

De fem viktigaste trenderna på SXSW 2018

Nyhet

Hur sammanfattas bäst fem späckade dagar på South by Southwest när storheter som Elon Musk, Melina Gates, Steven Spielberg, Lena Dunham, Ray Dalio och Bozoma Saint John fullkomligt dränkt besökarna med klokheter från tidig morgon till sen kväll? Busenkelt. Med en snärtig här-är-de-viktigaste-trenderna-från-SXSW-2018-lista så klart.

SXSW 2018 – Framtidens digitala samhälle sätter människan i fokus

Nyhet

För ett par dagar sedan delade Magnus med sig av sina först intryck av den årliga festivalen SXSW. Efter fem intensiva dagar på plats i Austin, Texas, kommer här en överblick kring de mest tongivande ämnena:

SXSW – South by Southwhat?

Nyhet

South by Southwest, eller SXSW, är i full gång. Magnus Mellin är på plats i Austin under veckan då stadens slogan, Keep Austin Weird, passar bättre än någonsin. Magnus delar med sig av sina intryck från den årliga festivalen där AI och blockchain blandas med svenskar, Bernie Sanders och Anonymous.

BI-döden stoppas med sök

Nyhet

Computer Sweden skriver 19/1 att ”BI döden är här – de gamla verktygen hänger inte längre med”. Vi håller med! Den nya generationen sökbaserade BI-verktyg erbjuder däremot en oslagbar kombination av användarvänlighet och hantering av riktigt stora datamängder.

Kafka Meetup

Pub-event

Holländargatan 13, Stockholm

Hur kan tekniken från Kafka användas för att förhindra penningtvätt och bedrägerier? Och hur kan du bygga streaming data pipelines med Kafka - utan att skriva en enda rad med kod? Anmäl dig till vår Kafka meetup 15 februari för att höra mer om detta!

Snabb teknikutveckling gör det farligare att inte satsa alls, än att satsa fel

Nyhet

För några veckor sedan var vi på plats som keynote speaker på Digital Enterprise Festival i Stockholm. Temat för konferensen var ”The Future Belongs to the Fast” och den riktar sig till CIO, CMO och CDO:er på större företag, vilket också avspeglade sig i talarna.

Aktuella användningsområden och kommande trender för VR och AR

Nyhet

Vi var på plats på Sveriges första VR-konferens som ägde rum i Malmö i början på november. Talarna representerade olika organisationer och branscher såväl som tekniker och plattformar, och presentationerna täckte både aktuella användningsområden och kommande trender för VR- och AR-teknikerna. Här är vår sammanfattning av konferensen.

Hur microservices i Azure kan användas för olika branscher

Nyhet

En dag i mitten av oktober byttes kontoret mot Sf Bio Rigoletto och “Patterns and Practices Architecture Summit - Designing Microservices on Azure”. Här är vår sammanfattning av dagen:

Fler och mer relevanta bottar och appar i framtiden

Nyhet

Vi var på plats på Microsofts Techdays i Kista som gick av stapeln i slutet av oktober. Årets tema var AI och framtiden. Här är våra takeaways från konferensen:

Prestandaoptimering - en tydlig trend under Reactive Conf 2017

Nyhet

Under tre dagar i oktober närvarade vi på frontend-konferensen Reactive Conf i Slovakiens huvudstad Bratislava. Över tusen sålda biljetter och nitton olika talare gav konferensen en stor bredd och insikter kring vad som sker och kommer att ske på den föränderliga webbscenen. 

Search Driven Analytics – Framtidens Business Intelligence

Seminarium

Media Evolution, Stora Varvsgatan 6A, Malmö

Inom en snar framtid kommer 50 % av alla analytiska frågor inom ett företag att besvaras via sökteknologi, det vill säga genom att ”Googla” affärsdata. Hur kommer det att påverka er?

Produktnyheter och inspiration på Epi Partner Close-up 2017

Nyhet

Episervers heldagsevent för partners bjöd på flera nyheter som stöttar både dig som kund och partnerföretagens utvecklare. Här kommer några av höjdpunkterna:

CRM-event: Hur B2B får koll på kunders lojalitet

Kompetensevent

Holländargatan 13, Stockholm

Bearbetning av befintliga kunder, som innan mest gjorts inom B2C, blir allt vanligare även för B2B. På vårt nästa kompetensevent får du framtidsspaningar inom kundlojalitet för B2B samt höra hur Telia Företag arbetar med sitt datadrivna lojalitetsarbete.

Så tar du fram ett bra intranät - experternas bästa tips!

Nyhet

Annika, Niklas och Lina - tre av Forefronts seniora konsulter - ger sina bästa tips kring vad du ska tänka på när du tar fram ett nytt intranät.

Nytt partnerskap med ThoughtSpot

Nyhet

Forefront Consulting är stolta över att presentera ännu ett partnerskap. Forefront är nu partner med ThoughtSpot, bolaget som rekordsnabbt etablerat sig inom Gartners Magic Quadrant för beslutsstöd och som även är utnämnda till Cool Vendor in Analytics 2016.

Search Driven Analytics

Kompetensevent

Holländargatan 13, Stockholm

Visste du att mer än 50% av alla analytiska frågor inom ett företag kommer att besvaras via sök-teknologi, det vill säga möjligheten att ”googla” på affärsdata? Det förutspår analysföretaget Gartner i sin Magic Quadrant för beslutsstödsverktyg. På vårt nästa kompetensevent kommer vi att utforska möjligheter inom Search Driven Analytics.

Forefront Consulting besöker Smarta Intranät

Seminarium

Bygget Konferens, Stockholm

Den 12 oktober är Forefront Consulting på Smarta Intranät och berättar om hur man bygger intranät med användarupplevelsen i fokus.

Snabbare till affärsvärde med DevOps

Seminarium

Red Hat Forum, Biograf Rigoletto

De ökade kraven på IT att snabbt skapa affärsvärde kräver nya, mer effektiva arbetssätt. Företag behöver kontinuerligt skapa värde för sina kunder, såväl som den egna organisationen. Med hjälp av DevOps kan produktiviteten öka och tid mellan idé och utrullning förkortas.

Datadriven digitalisering ur marknadschefens perspektiv

Kompetensevent

Holländargatan 13, Stockholm

Nu är det dags för höstens första kompetensevent! Att fatta datadrivna beslut ökar relevansen i mötet med kunden, men hur ser egentligen marknadschefens arbete med analytics ut idag? Hör slutsatser och rekommendationer från Forefront och SAS Institutes gemensamma marknadsundersökning kring datadriven digitalisering och även ICA Bankens resa mot ”Den intelligenta banken”.

Machine Learning i praktiken

Seminarium

The Conference - Malmö

AI, Machine learning, Analytics och Big Data hör man om överallt idag. Men vad innebär det i praktiken?

WWDC 2017 och Apples nya tillägg till mobila utvecklingsverktyg

Nyhet

Vi var på plats på Apples årliga utvecklarkonferens, WWDC, som hölls i San José, Kalifornien. Över 5300 deltagare och 1000 Apple-ingenjörer samlas under fem dagar för föreläsningar, labbar och event.

Microservices, Serverless Architechture och .NET

Nyhet

Efter tre lärorika och inspirerande dagar på NDC i Oslo, kan vi identifiera tre återkommande teman.

3 takeaways från Microsoft Build 2017

Nyhet

Forefront var på plats under Microsoft Build och här kommer en sammanfattning av våra tre största takeaways från konferensen.

Resan med leverantörer, från källaren till cloud ready

Frukostseminarium

Holländargatan 13

Hur jobbar vi tillsammans med våra leverantörer för att uppnå uppsatta mål, i en kommersiell relation och ett partnerskap, när vi tillsammans formar lösningen?

Service Fabric - Plattformen som tar hand om de tunga lyften

Pub-event

Holländargatan 13, Stockholm

Ta steget till att bygga microservices med Azure Service Fabric.

"Vi ska skapa en testverksamhet i världsklass"

Nyhet

Janette Hedin driver testsatsningen i Sundsvall.

Att skapa intranät mitt i en stor förändring

Frukostseminarium

Holländargatan 13, Stockholm

Den 20 april är det dags för vårt nästa frukostseminarium "Att skapa intranät mitt i en stor förändring"! Läs mer och anmäl dig här.

Search Driven Analytics – den 3:e generationens beslutsstödsverktyg

Kompetensevent

Forefront Consulting Group, Holländargatan 13, våning 5

Search Driven Analytics – den 3:e generationens beslutsstödsverktyg

Elastic Prelert & OpenShift

Pub-event

Forefronts kontor, Holländargatan 13, Stockholm

Den 22 mars är det dags för vår nästa utvecklarpub! Kom och lär dig mer om Elastic-stackens nykomling Prelert och få svar på vanliga frågor kring OpenShift med provisionering till Azure.

Vi brinner för att dela med oss!