Arena Run är ett 5 kilometer långt lopp med upplevelser och ett 20-tal hinder i Friends Arena, Stockholm. Du som är student har nu chansen att vinna en av hundra platser i Forefronts lag!

Tävling Arena Run

Forefront goes Arena Run lördagen den 9:e februari 2019

Du är under dagen en självklar del av Forefront-gänget och får en träningströja samt en vattenflaska. I samband med loppet får du också ta del av en föreläsning med Petter. Var med och tävla genom att fylla i formuläret nedan!

Tävlingsregler

För att kunna vinna måste du vara inskriven på en heltidsutbildning på ett universitet eller högskola i Sverige. Cirka 100 vinnare utses av en jury på Forefront Consulting och kommer att kontaktas via mail. Totalt värde cirka 1 500:-. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller annan vara. Du ansvarar för och bekostar själv att ta dig till och från Stockholm, samt eventuellt boende. Forefront förbehåller sig rätten att publicera vinnarna och bilder från Arena Run i kommunikation och marknadsföring.

När du skickar in formuläret godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida kontakt gällande relevanta aktiviteter. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@forefront.se. Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Tävlingen är avslutad

Kontakta marknad@forefront.se om du har några frågor.