Search Driven Analytics – Framtidens Business Intelligence

28 november 2017

Plats:

Media Evolution, Stora Varvsgatan 6A, Malmö

17:00

Inom en snar framtid kommer 50 % av alla analytiska frågor inom ett företag att besvaras via sökteknologi, det vill säga genom att ”Googla” affärsdata. Hur kommer det att påverka er?

 

Steve Binning, BI-strateg på Forefront, berättar hur den nya teknologin tar begrepp som ”self service” och ”demokratisering av data” till en helt ny nivå. Sökteknologin möjliggör för alla medarbetare i en organisation att snabbt och enkelt få svar på nya affärsfrågor, utan krav på fördefinierade rapporter och dashboards. Search Driven Analytics kommer utan tvekan att revolutionera sättet vi arbetar med rapportering och analys.

 

Wiko Law från vår partner ThoughtSpot – bolaget som rekordsnabbt etablerat sig inom området och blivit utnämnda till ”Cool Vendor in Analytics 2016” – berättar om sin lösning och kommer att demonstrera hur enkelt det är att få svar och visualiseringar på alla de frågor ni har idag och som ni kommer att ha imorgon. Dessutom kommer ThoughtSpot att visa helt nya Spot IQ – ”AI Driven Analytics for Humans”.

 

Förutom spännande dragningar och möjlighet till bra diskussioner bjuder vi på mingel, mat och dryck. Inspireras, träffa nya kollegor och samarbetspartner, knyt nya kontakter samtidigt som du får att ta del av vad som är på ingång.

 

Vi ser fram emot en inspirerande kväll med er, varmt välkomna!

 

Program

17:00 Mat och mingel

17:30 Presentationerna startar

18:30 Mingel och diskussion

 

Anmäl dig här