Så överlever du Amazons intåg i Sverige – Konkreta strategier för dig som är leverantör, ehandlare, retailer eller producent

2 april 2019

Plats:

Holländargatan 13, Stockholm

07:30

Sista anmälningsdag:

Anmälan stängd

Amazons intåg i Sverige är inte längre ett ”om” utan ett ”när”. Jätten har en förmåga att röra om, ta över och totalt dominera de flesta marknader och segment den kliver in i. Oavsett om det blir en total succé eller ett fiasko kommer intåget inte gå obemärkt förbi någon. Hur rustad är du när svenska Amazon blir verklighet?

 

Välkommen till ett frukostseminarium kring vad Amazon kommer innebära för Sverige och för dig som är leverantör, ehandlare, retailer eller producent.

 

Under morgonen får du höra mer om:

Kort och gott bjuder vi på en överlevnadsguide för Amazon genom att presentera konkreta strategier.

 

Frukost serveras från 07.30. Presentationerna börjar vid 08.00 och vi är klara senast 09.00.

 

Era guider i Amazon-djungeln

 

Magnus Mellin – Seniorkonsult, författare och föreläsare inom e-handel, omnikanal och digital transformation, Forefront Consulting.

 

Andreas Broman – VD och grundare Retail United samt VD A-Com. Tidigare VD Spinn Action Marketing och chef Kundmarknad Spendrups Bryggeri. Föreläser om e-handel och den fysiska butikens framtid.

 

När du anmäler dig till detta event, godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida event. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@ffcg.se 

 

Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

 

Anmälan till detta event är nu stängd. Vid frågor kontakta event@ffcg.se