Service Fabric - Plattformen som tar hand om de tunga lyften

17 maj 2017

Plats:

Holländargatan 13, Stockholm

17:30

Sista anmälningsdag:

Anmälan stängd

Ta steget till att bygga microservices med Azure Service Fabric. Service Fabric är en fantastisk plattform som tar hand om mycket av de tunga lyften i att bygga en hyperskalande, ultradistribuerad, microservices-lösning. Den låter dig fokusera på att bygga lösningen för domänen och sen jobba med det som faktiskt gör att en distribuerad lösning skalar på samma sätt som flera Microsofts egna PaaS och SaaS lösningar i Azure gör (gissa vad de är byggda på?).

 

Vi berättar hur du kommer igång med att bygga för, monitorera och deploya till Service Fabric. Vi tittar även på vilka komponenter som finns, vad du behöver för att börja utveckla och hur du tar det bortom Hello World.

 

Passa på att träffa likasinnade och mingla i en avslappnad miljö hos oss på Forefront. Förutom spännande dragning och möjlighet till diskussion, bjuder vi även på mat och dryck. Våra utvecklarpubar genomförs ungefär en gång var tredje månad och varierar i tema och inriktning. Fokus är alltid på nya trender och heta ämnen inom teknik och digitalisering. Pris? Gratis!

 

Välkommen!

 

Anmälan stängd