Vi är glada över att kunna berätta att Leyla Schreiber i mars tillträtt som ny tillväxtchef på Forefront. Leyla har en gedigen erfarenhet från konsultbranschen och kommer närmast från en roll som regionchef på tretton37, dessförinnan var hon VD på IT-konsultbolaget One Agency. Leyla har tidigare haft roller som COO och HR-chef.

Leyla Schreiber

Leyla kommer att bli ett mycket bra tillskott för oss. Hon kan konsultbranschen och känner till marknaden i Stockholm och flera regioner. Dessutom delar hon tydligt våra värderingar som bygger på en stark passion för vårt hantverk Jag är väldigt glad över att Leyla vill vara med att förverkliga vår vision!” – Johan Pettersson, VD, Forefront Consulting

Vad fick dig att söka till Forefront?

Framför allt människorna jag träffat men också vad företaget har åstadkommit och står för. Jag trivs i klimat med stark affärsanda där man inte skäms för att man vill framåt samtidigt som man värnar om ödmjukheten, där känns Forefront som en bra matchning för mig.

Vad tror du blir din största utmaning?

I de flesta verksamheter talar man om att hitta synergier mellan olika affärsområden för att kunna mobilisera den kompetens och kraft som finns i växande bolag. Även om tanken är god är det alltid en utmaning att maximera potentialen i sin verksamhet. Forefront är redan väldigt bra på detta och jag hoppas kunna bidra genom att ha en dedikerad roll som fokuserar på samverkan och tillväxt över hela bolaget.

Vad ser du mest fram emot i din roll?

Jag ser fram emot att få prova på en ny roll inom ett verksamhetsområde som jag känner till väl. Mitt fokus blir att, tillsammans med alla fantastiska kollegor, få Forefront att växa i linje med de behov vi ser på marknaden. Detta för att ständigt kunna jobba nära våra kunder och göra skillnad för dem.

Den sunda tillväxt Forefront står för sker naturligt när nöjda kunder möter nöjda medarbetare, därför kommer min roll vara starkt kopplad till såväl affären som vår egen HR, två områden som ligger mig varmt om hjärtat.