21 november 2019

Tid: 08:15 – 09:30
Plats: Holländargatan 13, Stockholm
Sista anmälningsdag: anmälan stängd

Har din organisation startat ert arbete inom AI? Det är ett område som berör alla företag på ett eller annat sätt; nu och i framtiden. Välkommen på frukostevent den 21 november där Telia Division X, Google och Forefront Consulting delar med sig av sina AI-erfarenheter. Från klockan 07:45 bjuder vi på frukost och klockan 08:15 drar presentationerna igång.

Forefront Consulting i Uppsala

Att tänka nytt och digitalisera med hjälp av AI

Michael Forsberg – Senior Advisor, Forefront Consulting

Det som tidigare upplevts som science fiction har på kort tid blivit fullt rimliga tillämpningar som möjliggör effektivitetsvinster och nya affärsmodeller. Forefront inleder frukostseminariet med att kort berätta hur vi ser på AI och vilka möjligheter som finns för organisationer och företag.

Hur rörelsedata och AI skapar smartare företag och samhälle

Kristofer Ågren – Head of Data Insights, Telia Division X

Våra städer står inför utmaningar kopplade till bland annat framkomlighet, klimat, trygghet och service. Digitaliseringen och insikter om hur vi rör oss i staden öppnar nya möjligheter att bygga smartare och mer hållbara städer. För att öka innovationstakten skapade Telia för några år sedan Division X, som är ett spännande initiativ. Där använder Telia bland annat rörelsedata och AI för att skapa såväl samhällsnytta som en mer datadriven vardag för kunder och partners.

Trender inom AI och Cloud Transformation

Alexander Percivall – Lead Partner Engineer, Google

Google kommer berätta om vilka tekniker och möjligheter som idag finns i deras plattform för att skapa innovation och transformation. Idag har AI och primärt Machine Learning-området utvecklats kraftigt och det finns färdiga modeller och tränade algoritmer att använda. Google kommer ge er en kort insikt hur deras plattform kan möjliggöra just detta.

Ta tillfället i akt och lär dig mer om AI under detta frukostseminarium. Eventet beräknas vara klart till 09:30. För dig som mer konkret vill veta hur din organisation kommer igång med arbetet finns även möjlighet att stanna kvar och prata med våra experter inom området. Kryssa i sådant fall detta alternativ i din intresseanmälan.

Anmälan till eventet är nu stängd. Vid frågor kontakta event@forefront.se

Modern förvaltning – nya arbetssätt i en föränderlig värld

Datum

21 november 2019

Tid

08:15 – 09:30

Plats

Holländargatan 13, Stockholm

Sista anmälningsdag

Anmälan stängd

Relaterade ämnen