Hållbar digitalisering med fokus på kundnytta och AI

22 november 2018

Plats:

Holländargatan 13, Stockholm

17:00

Sista anmälningsdag:

19 november 2018

Att innovera kring sin verksamhet och sina produkter eller tjänster är något som alla vet bör göras. Men det kan vara svårt att göra ensam och på beställning. Hur kan du skapa en innovationsmiljö i din organisation? Hur kan du utnyttja kraften från modern teknik, som AI och prediktiv analys, och koppla ihop det med de i verksamheten som har mest insyn i kundernas behov? Välkommen till Forefront Consulting för ett event fyllt av inspiration och case kring innovation för maximerad kundnytta. 

 

Agenda

Hur lyckas du med en hållbar utveckling i denna snabbrörliga omvärld? 

Niklas Huss (Innovationschef, Länsförsäkringar) har lång erfarenhet av att driva och stötta digitaliserings- och förändringsprojekt, inte minst inom offentliga organisationer som Skatteverket. I sin nuvarande position driver han innovationsarbetet på Länsförsäkringar. Under eftermiddagen delar Niklas med sig av framgångsfaktorer och fallgropar för att öka chanserna att lyckas med en hållbar utveckling som möter kundernas framtida förväntningar.

 

Case: Snabb innovation – hur en designsprint ledde till appen Goda Grannar

Google Design Sprint är en modern metod för snabb innovation. Hör Ninna Rexed (Forefront Consulting) berätta hur en sådan designsprint blev startskottet för Länsförsäkringars projekt ”Goda grannar”. Resultatet är en app framtagen för att få människor att engagera sig mer kring sitt grannområde, få ner andelen brott och göra närområdet säkrare – en winwin för både försäkringsbolag och kund helt enkelt.

 

Case: Hur kan AI och prediktiv analys förbättra organisationens innovationskraft? 

Olika företag har såklart olika behov och mognadsgrad kring innovation med ny teknik. Under eventets avslutande presentation får du höra Roshan Talimi (Forefront Consulting) berätta hur AI och prediktiv analys använts för att mäta resultatet i en applikation som utvecklats utifrån innovationsprocessen.

 

Det praktiska 

Från klockan 17:00 bjuds du på mingel och enklare mat. 17:30 drar presentationerna igång och vi beräknas vara klara till 19:00. Anmäl ditt intresse via formuläret nedan – bekräftelse på din plats får du senast 7 dagar innan eventet.

 

När du anmäler dig till detta event, godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida event. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@ffcg.se.Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

 

Lämna din intresseanmälan här

B