Igår var det dags för Web Service Award – galan där Sveriges bästa webbplatser presenteras. Vår kund PRV var nominerade i kategorin Samhällskommunikation, och fick pris för Bästa förbättrare inom denna kategori. Vi har pratat med Anna Engquist som är Strateg digitala medier på PRV.

PRV hemsida

Grattis till vinsten! Hur känns det?

Det är jätteroligt! Jag skulle vilja säga att samhällskommunikation är extra viktigt i det skedet vi är i nu, eftersom vi ska informera om immaterialrättens betydelse för näringsliv och samhälle. Att vi blivit nominerade inom den kategorin är väldigt hedrande eftersom vi jobbar hårt med det uppdraget.

Hur har ni jobbat för att nå ert imponerande resultat?

PRV har gjort WSA-undersökningar i flera år. Vi brukar få ganska bra resultat, och denna gången har vi höjt oss väldigt mycket tack vare förändringsarbetet vi gjort under året. Tillsammans med Forefront har vi jobbat med att förenkla navigation, struktur och design (inklusive typografi) på webbplatsen. I och med det upplever besökarna att hemsidan är mer uppdaterad och har bättre innehåll – trots att det egentligen är samma innehåll som tidigare!

Hur har det varit att arbeta med Forefront?

Det har varit mycket bra – framförallt har vi fått väldigt bra stöd inom UX och webbutveckling, som definitivt bidrog till vårt lyckade resultat.

Återigen, stort grattis till PRV!

För mer info kontakta

Samson Wajntraub, Forefront Consulting, samson.wajntraub@forefront.se
Anna Engquist, PRV, anna.engquist@prv.se

Besök PRVs hemsida