“Idag är jag mycket glad att kunna presentera två nyckelförstärkningar till Forefront Consultings fortsatta resa.”, säger Johan Pettersson, VD och medgrundare av Forefront. Mats Alerius och Anders Sjökvist, båda senast på Acando, kommer att förstärka Forefronts managementkonsult-verksamhet. Mats Alerius kommer även att axla rollen som vVD.

De börjar på Forefront den 1:a juli, respektive 12:e augusti, och är ett led i en större satsning, där Forefront även inom kort kommer att presentera ett antal nya satsningar med ytterligare förstärkningar på ledarfronten.

Mats Alerius har en lång bakgrund inom den svenska konsultbranschen. Han kommer närmast från en roll som VD på Acandos dotterbolag itch och har tidigare bland annat varit partner på både EY Management Consulting och PA Consulting, samt varit VP på Capgemini och Global Consulting Practice lead på TCS.

Anders Sjökvist har mer än 20 års erfarenhet som ledare, affärsutvecklare och konsult. Han kommer närmast från en roll som ansvarig för managementkonsult-verksamheten på Acando och har tidigare bland annat varit partner på både EY Management Consulting och PA Consulting, samt arbetat på Accenture, Capgemini och IBM.

“Jag ser mycket fram emot att arbeta med Mats och Anders och fortsätta bygga vår managementkonsult-verksamhet, som är en viktig del i vår tillväxt och expansion!”, säger Johan Pettersson.

Vid frågor, kontakta Johan Lanner.

Forefront Consulting är idag 400 medarbetare, fördelade på 7 kontor med huvudkontor i Stockholm. Forefront guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet med huvuderbjudanden inom Strategi & Verksamhet, Design och Teknik.